NOORA & NINNI : TÄSSÄKÖ IHANIN IVANA-MEKKO IKINÄ?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Käyn harvoin selailemassa blogini analytiikkaa, mutta pidän tarkasti silmällä kuukauden luetuimpien postausten sivubanneria, sillä se antaa minulle hyvin viitteitä siitä, millaisista jutuista blogini lukijakunta pitää. Ja liekö sattumaa, monesti luetuimpien postausten joukkoon päätyvät juuri ne postaukset, jotka ovat olleet myös omia suosikkejani! Tämän hetkinen viisikko nostaa tosin hymyn huulille. Voisi luulla, että olemme yhdessä melkoista muumikansaa, luetuin jutuista kertoo isälleni ostamastani muumimukista, toiselle sijalle on hiipinyt postaukseni Muumimaailmasta ja kolmanneksi luetuimman sijalla koreilee juttuni työhuoneestani, jonka seinillä seikkailevat kultaiset muumit.

Sanotaanko vaikka, että olemme selvästi samalla aaltopituudella. Kerta kiellon päälle siis, tosin tämä on hitusen jopa sattumaa, mutta halusin esitellä teille mekon, jossa istuu lukuisia Näkymättömiä Ninnejä. Ivana Helsingin Moomin-mallistoon kuuluva mekko on hankintani taannoiselta reissultani Ivana Helsinki Houseen. Olen välttänyt hyvin koko vuoden heräteostoksia, mutta tämän kohdalla päätin tehdä poikkeuksen. En ollut nähnyt Ivanalla aiemmin tätä mekkoa ja minun oli pakko, pakko, saada se. Ymmärrätte varmaan, se on kaunis kun mikä.

Näitä hymyileviä kuvia napsimme Särkänniemen kupeessa Matin viimeisenä lomapäivänä perjantaina ja minua harmittaa ihan hirveästi, että yhteinen lomamme loppuu jo nyt. On ollut ihanaa viettää lomaa yhdessä, nauttia vihdoin rauhassa uudesta kodista ja istua pitkillä toriaamiaisilla Laukontorilla. Oma lomani siis jatkuu vielä, ja yritän sopivissa määrin keksiä itselleni ohjelmaa etten vallan tylsisty yksin kotosalla. Tosin, luvassa on synttäriviikkoni, joten eiköhän paljon mukavia juttuja tule viikon aikana tehtynä. Kuten tiedätte, minä otan synttäreistä kaiken irti ja juhlin niitä aina kunnolla.

Tämän sinisen mekon helmat hulmuten suuntaan nyt siis kohti uutta viikkoa. Maanantaimasiksesta ei ole tietoakaan ja jo viikko pois tietokoneen ja päivätyöni ääreltä on tehnyt hartiaseudulleni niin hyvää. Loma tuli nyt todellakin tarpeeseen. <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.