ARKIKUVA 24/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu keskiviikkona 12.6.2019 kauniina aurinkoisena iltapäivänä.

Missä kuva on otettu? Legendaarisella Pyynikin urheilukentällä Tampereella. Tätä kenttää voisi kutsua yhdeksi Tampereen maamerkeistä.

Mitä kuva esittää? Kuvassa on ystäväni Karoliina, jonka kanssa minulla on myös suuri ilo ja kunnia olla työkavereita. Olemme juuri keskellä kuvaustilannetta, jossa minä seison kamerani takana ja Karo pitää huolen siitä, että keihäänheittäjä Toni Kuuselan vaatetus on kohdillaan kuvaa varten. Kuvassa siis kaksi huipputyyppiä ja minä innoissani kamerani kanssa ikuistamassa Sidosteen väreissä kilpailevia urheilijoita kauniina kesäpäivänä.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Olen aina aivan pähkinöinä innosta, kun pääsen tekemään Sidosteen kanssa hommia – tiimi toimii, tulosta syntyy ja tuotteet ovat parasta ikinä! Fiilistä lisäsivät myös uunituoreet vaatteet, joita pääsin kuvaamaan. Sidosteen someseuraajat pääsivät äänestämään suosikkejaan eri paitavaihtoehtojen joukosta ja nyt nuo uutukaiset ovat saapuneet verkkokauppaan. Tapasin päivän aikana upeita urheilijoita ja pistin kamerani tositoimiin – hieno päivä!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.