ARKIKUVA 19/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu lauantaiaamuna 11.5., päivää ennen äitienpäivää.

Missä kuva on otettu? Pakkailin äitienpäivälahjoja valmiiksi sunnuntain juhlapäivää varten olohuoneemme sohvalla.

Mitä kuva esittää? Kuvassa on Matin äidille koottu äitienpäivälahja. Olimme yhdessä Tampereen Designtorilla reilu viikko sitten, kun Matti löysi Design by Kieton valikoimasta kauniin kaulakorun, jonka hän halusi ehdottomasti hankkia mamilleen. Lahjapaperin sijasta kaunis korurasia piilotettiin Pramean roosanväriseen kauppakassiin. Aika ihana kokonaisuus vaikka itse sanonkin!

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Rakastan lahjojen keksimistä ja paketoimista, joten olin äärimmäisen hyvällä mielellä. Samalla olin myös hitusen haikea, sillä Matti oli juuri lähdössä maaseudulle peltotöihin. Olemme joka kevät ja syksy paljon erossa, ja peltohommiin on toki jo tottunut, mutta tällaiselle höpöttäjälle on välillä todella vaikeaa saada pari viikkoa kulumaan yksinään – siksi olenkin tuleville päiville keksinyt paaaaaljon ohjelmaa!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.