VIIKONLOPUN TÄHTIHETKET

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


HOUSUT AARRE\WOMAN /*saatu brandrep-yhteistyön myötä   PUSERO DIY   KENGÄT MINNA PARIKKA
TEKONAHKATAKKI ZARA  AURINKOLASIT TOM FORD /*saatu Optikko Heiniö


Olipahan erinomainen viikonloppu – mitä mukavampaa on, sitä nopeammin nuo paripäiväiset vapaapätkät tuntuvat kiitävän ohi! Siksi päätinkin kirjata ylös teidänkin luettavaksenne viikonloppuni kohokohdat. Veikkaan, että kovin samankaltaisia tähtihetkiä kuului myös teidän vapaisiinne.

[1] Sanomattakin on selvää, että olen yksi heistä, joille yksi tärkeimmistä keväänmerkeistä on jääkiekon MM-kisat. Sanomattakin on myös selvää, että olen yksi heistä, jotka vahtaavat kisat nenä telkkarinruudussa kiinni ja yhtäkään peliä ei saa missään nimessä missata. Alku on vakuuttanut, voitais vaikka jatkaa samalla mallilla loppuun asti.

[2] Suuntasin perjantai-iltana kuvaamaan ystävääni Karoliinaa ja Aarre\womanin kauniita uutuuksia. Kävimme ensimmäistä kertaa kuvaamassa yhdessä Hiedanrannassa ja pakko todeta, että tuo lokaatio on yksi Tampereen huikeimmista asukuvauspaikoista. Käykäähän muuten tsekkaamassa Karoliinan postausyksi onnekas nappaa itselleen arvonnasta AAVA-malliston tuotteen!

[3]  On taas se aika vuodesta, kun maajussin morsian viettää paljon aikaa yksinään miehen paiskiessa hommia pellolla. Lauantaiaamun yhteinen aamupala Stockmannilla ennen Matin lähtöä oli juuri täydellinen aloitus peltohommille.

[4] Sunnuntaiaamuni alkoi kahvihetkellä mummulassa. Tapoihini kuuluu aina äitienpäivänä käydä myös muorin luona ja yhdessä saimme rauhassa vaihtaa kuulumiset kääretortun ja kahvikupposten ääressä. Ihana aamunaloitus.

[5] Siskoni vietti eilen ensimmäistä äitienpäiväänsä ja päivään kuului myös pieni kuvaustuokio suloisen siskontyttöni kanssa. En edes käsitä kuinka vähän olenkaan kuvaillut tuota kaunista pienokaista; aina kun olemme yhdessä, en edes muista kamerani olemassa oloa, vaan keskityn vain häneen. Nyt tallentui muistikortille kuitenkin muutama ihana potretti.

Toivotan kaikille reipasta ja mukavaa viikkoa – toukokuu alkaa olla jo puolessa välissä, ja kevät tuntuu laukkaavan vauhdilla eteenpäin! Onkohan aurinko muistanut kääntää kalenteriaan lainkaan toukokuun puolelle?


Posted in muoti and tagged by NOORA.