INKIVÄÄRI-IHASTUS : OMAT SUOSIKKIJUOMANI

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Huhuu, onko muualla inkivääri-ihastus sopivasti valloillaan näin flunssakauden aikana? Minä olen aivan koukussa! Siinä missä inkiväärillä on paljon myös terveysvaikutuksia, itse rakastan sen kirpsakkaa makua yhdistettynä sitruunaan. Viimeistään siinä vaiheessa, kun aamulla kulauttaa kurkusta alas inkiväärisitruunashotin, viimeisetkin unihiekat varisevat pois silmäkulmista.

Koska inkiväärivalmisteita on saatavilla kaupoissa nykyään valtavasti, halusin jakaa teille omat mehutiivistesuosikkini. Jääkaapistamme löytyy aina sekä tuoretta inkivääriä että sitruunaakin, mutta hyvä vaihtoehto terveysshottien valmistamiseen löytyy myös valmismehuista. Sopivan sekoitussuhteen löytäminen voi tosin olla hitusen haastavaa. Ensimmäisellä kerralla yskin varmaankin vartin sekoitusteni jälkeen, kun en ollut malttanut luntata oikeaa sekoitussuhdetta pullon kyljestä, vaan luotin mutu-tuntumaan. Kirvelevä kurkku opetti, että ohjeita kannattaa toisinaan hieman lukaista läpi.

Ehdoton tiivistesuosikkini on Belvoir Fruit Farmsin Organic Ginger Cordial. Sain pullollisen tiivistettä siskoltani joululahjaksi ja sen lisäksi, että pullo on äärimmäisen söpö, sisältö on myös täyttä kultaa. Yhdestä pullollisesta syntyy noin 22 lasillista mehua (..ehkä enemmänkin jos pitää hieman laimeammista mauista) ja maussa on juuri sopivasti sekä raikasta inkivääriä että kirpeää sitruunaa. 100% luonnollista ja huolella valittuja tuoreita raaka-aineita. Iso tykkäys tälle!

Foodinin luomusitruunainkiväärimehun ostin viikonloppuna ja kyseessä on minulle varsin uusi tuttavuus. Tiiviste on hyvin riittoisaa, sillä puoleen litraan vettä sekoitetaan tiivistettä vain noin 1-2 ruokalusikallista. Maku on melko vahva, mutta omaan makuuni juuri sopivan virkistävä. Pullo ei ulkonäöltään yllä samaan kuin Belvoirin versio, mutta sisältö vakuuttaa. Lisä- ja säilöntäaineeton tiiviste maksoi Life-myymälässä 4,50 euroa ja se säilyy avattuna jääkaapissa useamman viikon ajan.

Näillä pirteillä vinkeillä toivotan kaikille reipasta päivää ja kommenttiboksin puolella saa toki jakaa omat inkivääri-ihastuksensa!


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.