HERÄTYS!

P2268695 P2268700

Lupaan, että kohta ei enää väsytä. Kun heität mukillisen tätä superjuomaa kitusiisi, unihiekat varisevat hetkessä pois silmänurkista ja kurkku rävähtää auki säikähdyksestä. Testaa vaikka.

Käsi ylös kuka on ollut kipeänä? Sinä! Sinä! Ai sinäkinkö? Tuntuu, että tänä talvena sairastelu on ollut enemmänkin sääntö kuin poikkeus, ja nyt, kun miltei kaikki pöpöt on taas toistaiseksi häädetty meiltä muualle, pyrin kaikin keinoin herättelemään kroppaa ja auttamaan sitä palautumisessa lähtötilanteeseen. Tätä juomaa olenkin jo useampana aamuna sekoitellut aamunavaukseksi.

Laske mukiin huoneenlämpöistä vettä. Sekoita joukkoon puolikkaan sitruunan mehu, ripaus cayennepippuria ja hieman isompi ripaus huimia terveysvaikutuksia omaavaa kurkumaa. Lisää joukkoon vielä omenaviinietikkaa (1 tl). Halutessasi voit lisätä joukkoon raastettua inkivääriä.

Aineenvaihdunta käynnistyy ja vastustuskyky paranee. Detoxia parhaimmillaan – energistä päivää!

P2268706 P2268704


Posted in and tagged , by NOORA.