KUUKAUDEN KIRPPISLÖYTÖ : RINTEESSÄ IHAN GWEN STEFANINA!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Siitä on nyt jo parisen kuukautta aikaa, kun näin yhdysvaltalaisen laulajan, Gwen Stefanin, päällä jotakin sellaista, mikä sai minut hitusen ymmälleen. Hänen yllään oli toppatakki, jota koristivat niin maastokuvioinnit kuin leopardintäplätkin, enkä osannut millään päättää onko takki yksi hirveimmistä vai hienoimmista ikinä. Jonkinlaisen vaikutuksen se kuitenkin teki, kun palasin vielä myöhemmin selvittämään, minkä brändin takista oli kyse ja olisiko enää mahdollista hankkia sellainen myös omaan vaatekaappiin.

Kyseessä oli laskettelumerkki Burtonin takki ja ilmeisesti Gwen Stefanin L.A.M.B-vaatebrändi oli lyönyt hynttyyt yhteen Burtonin kanssa lanseeraten myyntiin yhteistyömalliston, johon tämä takki kuului. Nopeasti selvisi myös, että takista saisi pulittaa pitkän pennin, joten monen sadan euron takki jäi lopulta vain haaveeksi.


TAKKI L.A.M.B X BURTON /*SECOND-HAND   FARKUT H&M 
LENKKARIT FILA    PIPO SIDOSTE /*saatu   TUMPUT INDISKA   HUPPARI MOSCHINO X H&M


Kunnes samainen takki ilmestyi yhtäkkiä nenäni eteen Zadaa-kirpputorisovellusta selatessani! Käsittämätön munkki jatkui, kun huomasin myynnissä olleen takin olevan vielä kaiken kukkuraksi omaa kokoani ja hintakin oli vain murto-osan alkuperäisestä. Klik, klik. Nappasin takin itselleni ja olin onneni kukkuloilla. Vaatekaapistani puuttui vielä urheiluun ja ulkoiluun soveltuva talvitakki, joten tämä takkilöytö tuli todella tarpeeseen. Olen käyttänyt takkia nyt jopa hiihtäessäni ja korkean kauluksensa, kunnon hupun ja vuoren ominaisuuksien ansiosta, se on täydellinen sporttailuun. Ja melko päheän näköinen ihan vaan arkenakin käytettäväksi.

Olen saattanut tämän todeta ääneen jo miljoonaan kertaan, mutta ZADAA OLET KULTAA.

Mielenkiinnolla odotan millaisen vastaanoton takki saa teiltä – saako urheiluvaatteissa leikitellä kuoseilla ja väreillä vai valitsetko itse sporttailuun rauhallisempia sävyjä?


Posted in muoti and tagged by NOORA.