SUNNUNTAIN VIRE

P1215571 P1215566 P1215582

Terveiset Vire-messuilta! En tiedä voinko syyttää messuja sunnuntain vireystilan kohoamisesta, mutta ainakin niiden jälkeen tuntui olevan hurjasti energiaa – tunnin hiihtolenkki ja pari lyhyempää pakkaslenkkiä Epun kanssa tekivät niin kovin hyvää! Oma olo alkaa siis jo normalisoitua flunssaputken jäljiltä, mutta nyt on sitten Matin vuoro sairastaa. Kun saavuin messuilta kotiin, sohvanpohjalla odotti miekkonen kuumemittari kainalossa ja totesi taudin saaneen nyt sitten hänet kiinni. Toivotaan Matille pikaisempaa paranemista kuin minulle ja eiköhän messuhankintojeni avulla saada hänetkin pian kuntoon.

Vire-messut järjestettiin täällä Tampereella nyt ensimmäistä kertaa, enkä näin ollen osannut odottaa ollenkaan, mitä messut kätkisivät sisuksiinsa. Sain lipun messuille Europicniciltä ja ensimmäisenä suuntasinkin tutustumaan Sigdal Bakerin gluteenittomiin näkkileipiin. Tuolta herkulliselta osastolta sain myös kotiinviemisiä, joita maisteltiin heti yhdessä flunssapotilaan kanssa iltapäiväkahvin kera. Erinomaista rouskuteltavaa välipalaksi! Lisää herkkuja hankin ostoskassiini Arctic Super Foodsilta, joiden välipalapatukat suorastaan sulavat suuhun. Patukoiden valloittavat makuyhdistelmät herättivät kiinnostukseni ja odotankin jo innolla nokkospatukan ja kuusenkerkkäpatukan maistamista.

P1215574 P1215576 P1215597

Mielenkiintoinen heräteostoskin päätyi lopulta matkassani kotiin, kun Blackrollin valikoimasta löytyi lihashuoltotreeniä varten Duoball, joka soveltuu erityisen hyvin niskan ja selän hierontaan sekä rintarangan avaamiseen. Koska lääkärin mukaan osa korvaoireiluistani saattaa olla peräti lihasjumien aiheuttamaa, otan tämän suurella mielenkiinnolla testiin. Sain tuotteen mukana myös kunnolliset jumppaohjeet kotiin, joten nyt peukut pystyyn, että viimeisetkin huminat ja narinat katoavat korvanjuuresta. Jumit aiheuttavat kyllä välillä kummallisiakin oireita. Melkoisesti ranka jo naksui ja poksahteli, kun tätä eilen testailin.

Erinomaisen ostossaaliini kruunasi vielä Caritan Cosmetiikan kylpypommi, joka oli tarkoitettu jalkakylpyyn. Tämän pommin tiputin eiliseen jalkakylpyveteeni ja hemmottelin kintut kuntoon tulevaa viikkoa varten kirjaa lukien. Täydellistä. Onkin melko vauhdikas viikko muuten luvassa – extrahemmottelu tuli todellakin tarpeeseen!

P1215577


Posted in and tagged , , , by NOORA.