MAANANTAISURAUTUS

P3039254 P3039256 P3039249

Huuuomenta (*tähän sellainen suuuuuren suuri loman jälkeinen haukotus, kun kello soittaa 06:15 ja herätessäsi muistat, että nyt ovat loma-aamut historiaa)!!

Täällä valmistaudutaan siis ensimmäiseen talviloman jälkeiseen työaamuun ja energiatankkaukseen ei nyt riitä pelkästään kupillinen kahvia. Kalenteriani tsekkaillessani surautinkin itselleni herkullisen aamumehun, joka sisältää tämän hetkistä suosikkihedelmääni ja sen myötä aimo annoksen vitamiineja. Testaa säkin! Toimii erinomaisesti elintärkeän aamukahvikupillisen ja puurokulhon kaverina.

Kuori ja paloittele verigreippi sekä mandariini. Heitä palaset tehosekoittimeen ja lisää kupillinen kylmää vettä matkaan. Mausta mintulla. Surauta aamumehuksi ja nauti.

Olen hurahtanut erilaisiin terveysmehuihin ja ravaan nykyään ahkerasti niin Koskikeskuksen Jungle Juice Barissa kuin Sokoksen Viheriössäkin – näppärästi erilaisia mehuja syntyy kyllä kotonakin, kannattaa vain rohkeasti mixailla eri makuja yhteen!

Reipasta maanantaita! 

P3039241 P3039257


Posted in and tagged , by NOORA.