KEHON JA MIELEN KEVÄTSIIVOUSTA

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Kun aamun aloittaa Paula Solanon vetämällä Flow-tunnilla, omassa olohuoneessaan, viikonloppufiilis kohoaa heti korkeuksiin ja kevätkiireiden väsyttämä kroppa saa kaipaamansa hemmotteluhetken. Detox-viikonloppu Yogaian parissa onkin siis ollut virkistävä kevätsiivous mielelle ja keholle, unohtamatta sitä kuinka paljon olenkaan oppinut uutta viikonlopun aikana!

Saatoittekin viikon varrella huomata kuinka bloginaapurini Emma, Irene ja Iida kertoivat teille tästä viikonlopusta joogailun parissa? Bellablogien ja Yogaian kampanjan myötä myös minä pääsin osallistumaan tälle kotijoogaretriitille ja joogamattoni onkin ollut kovassa käytössä viikonlopun aikana. Sinäkin ehdit vielä mukaan! Koodilla DETOX2016 uudet ja vanhat Yogaia-käyttäjät saavat joogailla seitsemän päivän ajan ilmaiseksi. Yogaia onkin täydellinen palvelu meille, joiden on kalenterista kiireisten aikataulujen vuoksi välillä vaikeaa raivata tilaa liikunnalle ja hyvinvoinnin ylläpitämiselle. Vaikka live-tunneille ei ehtisikään osallistua, palvelusta löydät tunneista tallenteet. Voit siis painaa play-nappulaa juuri silloin, kun sinulle sopii.

Detox-teemaviikonloppu on ollut tuntivalikoimaltaan mielenkiintoinen ja sopiva myös tällaiselle aloittelevalle joogailijalle. Yogaian tuntivalikoima on muutenkin äärimmäisen kattava ja olen löytänyt tuntien avulla apua niin näyttöpäätetyöstä johtuvien niska- ja hartiaseudun ongelmien ratkaisemiseen kuin ohjeita putkirullailuunkin. Yogaia kulkee näppärästi mukana padilla ja muun muassa Matti on hyödyntänyt Yogaiaa työmatkoillaan. Kun normaali treenirytmi reissujen takia ”häiriintyy”, on Yogaia tällöin oiva matkassa mukana kulkeva personal trainer.

resepti - Copy (2)

Sen lisäksi, että olen viikonlopun aikana osallistunut useammalle detox-joogatunnille, olen myös kokkaillut keittiössä herkkuja, jotka ovat auttaneet kropan kevätsiivouksessa. Myönnän, että tämä herkkusuu ei ole oikein koskaan lämmennyt vihersmoothieille tai -pirtelöille, mutta tehdessäni taustatyötä Detox-viikonloppua varten, löysin muutamia herkullisia reseptejä, joita oli pakko päästä testaamaan. Perjantai-iltana smoothiemaker surisikin keittiössäni pitkästä aikaa, kun ennen osallistumistani detox-viikonlopun Paula Solanon vetämälle Palauttava Jooga-tunnille, tein itselleni herkullisen iltapalan. Ananaksesta, mangosta, pinaatista ja vedestä sai aikaiseksi hurjan maukkaan ja ravitsevan herkun!

resepti - Copy (2)

Lauantaina ja sunnuntaina aloitin aamuni sen sijaan Yogaian blogista löytämälläni reseptillä. Puristin kuuman veden sekaan sitruunamehua ja ripottelin joukkoon hyppysellisen kanelia. Tämä juoma toimii ruoansulatuksen nopeuttajana ja hillitsee tehokkaasti sokerinhimoa- täydellinen juoma viikonloppuun, jolloin herkkuhammasta tuntuu kolottelevan tavallista enemmän! Juoma tosin syntyy niin nopeasti ja vaivattomasti, että aion ottaa sen osaksi arkirutiineitani.

resepti - Copy (2)

Lauantaina katsoin myös Yogaian kautta vartin hyvinvointiluennon, jossa Minna-Maria Läntinen luennoi hyvästä olosta ja sen saavuttamisesta. Mieleeni jäi eritoten ajatus siitä, että ihmisen kannattaa yrittää elintavoissaan muuttaa aluksi vain yhtä asiaa kerrallaan, jotta tavoitteiden saavuttaminen olisi helpompaa. Hyvää oloa kannattaa lähteä tavoittelemaan siis pienin askelin, yksi asia kerrallaan. Aloitetaan vaikka vihersmoothieista; tuo inkivääristä, pinaatista, omenasta ja sitruunamehusta tekemäni smoothie oli niin herkullinen, että sen ottaminen osaksi ruokavaliota ei edes pitäisi olla vaikeaa!

Läntinen kehotti kropan ja mielen lisäksi tekemään myös kodissa kevätsiivousta. Tämän allekirjoitan täysin; valtava kevätstressimöykky nimittäin tippui harteiltani, kun siivosin vaatekaappini kuntoon!

Tänään ehdin mukaan vielä yhdelle detox-tunnille ennen kuin auton nokka suuntaakin taas jo kohti Helsinkiä. Palauttava Jooga-tunti on taatusti erinomainen päätös Detox-viikonlopulleni, josta olen ottanut täysivaltaisesti kaiken irti. Vaikka viikonloppu pian onkin jo paketissa, säilyy Yogaia osana arkeani jatkossakin. Kuten ne vihersmoothietkin.


Posted in and tagged , , , , by NOORA.