KOSMETIIKKAKALENTEREIDEN HELMET

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Nyt kun kosmetiikkajoulukalentereiden viimeisetkin luukut on avattu, ajattelin kertoa teille jatkona kalentereiden esittelypostaukselle, mitä kaikkea luukkujen takaa löytyikään – ja ennen kaikkea, mitkä tuotteista ovat jo nyt nousseet suosikeikseni! Tänä vuonna availin joulukuun ajan The Body Shopin (*saatu), Dermosilin sekä Yves Rocherin kalentereita joulua odotellessani. Alkuperäinen fiilikseni siitä, että Body Shopin kalenteri nousisi suosikikseni, piti paikkansa ja suurin osa tuotteista on päässyt jo nyt käyttöön. Yves Rocherin ja Dermosilin luukuista ja pussukoista löytyi kuitenkin muutama yllättäjä, jotka hurmasivat hetkessä.

(1) THE BODY SHOP : FUJI GREEN TEA REFRESHINGLY PURIFYING SHAMPOO & HYDRATING CONDITIONER 

Tässä shampoo-hoitoaine-yhdistelmässä on sitä jotakin. Näytekokoiset pakkaukset ovat olleet jo kovassa käytössä ja olen ennen kaikkea ihastunut niiden tehoon sekä tuoksuun. Hiuksista tulee raikkaat, ne puhdistuvat kauttaaltaan ja tuotteet antavat tehokkaasti sekä volyymia tyveen että kosteutta kuivaan latvaan. Tämän setin tulen hankkimaan itselleni täysikokoisena heti, kun nämä loppuvat.

(2) YVES ROCHER : VOLUME ELIXIR MASCARA

Käytin vuosia sitten pitkään Yves Rocherin ripsiväriä, joka oli pakattu samankaltaiseen kultaiseen putkiloon. Kun tämä tuote tuli esiin kalenterista, iloitsin suosikkini paluusta. Kyseessä ei lopulta ollutkaan sama ripsiväri, mutta ainakin yhtä kauniiksi ripset taikova herkku pussukasta löytyi. Kestävä, ei varise, jättää ripset luonnollisen näköisiksi. Napakymppi!

(3) DERMOSIL : FAMILY SHAMPOO

Nostin suosikkien joukkoon myös yhden Matin suosikeista. Tämän shampoon annoin miehelleni käyttöön ja tehokkaasti hiukset puhdistava shampoo ihastutti häntä kovasti. Harmillista kyllä en löytänyt samaista shampoota Dermosilin nettikaupasta, joten täytyneepi selvittää mistä sitä löytyisi hitusen isompi pullo.

(4) YVES SROCHER : ELIXIR D’HUILE

Tähän tuotteeseen ihastumista tuskin paljoa tarvitsee perustella. On kylmä, on talvi, kädet kuivuvat jatkuvasti korpuiksi ja osansa saavat myös kynsinauhat. Tämä öljy pitää kynsinauhat kunnossa!

(5) YVES ROCHER : HYDRA VÈGÈTAL HYDRATING MICELLAR WATER 2IN1

Tähän rakastuin heti! Tehokkaasti meikin poistava misellivesi, joka soveltuu itselleni erinomaisesti talveksi. Kasvojen iho puhdistuu tehokkaasti, mutta kasvot eivät kuitenkaan kuivu, vaan vesi kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Pidän tästä eritoten aamuisin; iho herää tehokkaasti, kun sen käy läpi miselliveteen kastetulla vanulapulla!

(6) THE BODY SHOP : VANILLA MARSMALLOW SHOWER GEL

Rakastuin korviani myöten The Body Shopin tämän vuoden kausituotteisiin ja piparminttusarjan lisäksi, juurikin tämä, vaniljaa ja vaahtokarkkeja sisältävä herkullinen tuoksu, hurmasi minut. Olikin siis suuri ilo löytää kalenterista matkakokoinen suihkugeeli suosikkituoksussani!

(7) DERMOSIL : LIP BALM BERRY

Tehokkaasti kosteuttava huulibalsami nousi Dermosil-suosikkien joukkoon nopeasti. Voide kosteuttaa huulet tehokkaasti ja jättää niille kauniin kuultavan lopputuloksen. Herkullinen tuoksu, pehmeät huulet.

Vuoden viimeisiä viedään, mutta takana on niin ihana joulukuu, että tammikuun voi toivottaa pian hyvillä mielin tervetulleeksi. Uusien kosmetiikkasuosikkien kera. 


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.