KESÄKIITOS TEILLE : VOITA VALTAVA PAKETTI LUONNONKOSMETIIKKAA!

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

*Arvonnan palkinnon sponsoroi WHY NOT PR / Boho Green Make-up.

Olette olleet korvaamattoman ihanasti mukana elämänmuutoksessamme ja käyneet lukemassa ahkerasti postauksiani uuden kodin tiimoilta – kiitos teille! Lämmittää kovasti mieltä tietää, että seuraatte matkassa mukana elämänvaiheesta toiseen, tarjoatte tukeanne ja jopa annatte vinkkejä uuden kodin sisustusratkaisuihin. Ennen kaikkea on ollut ihanaa, että olette fiilistelleet muuttoa aivan yhtä paljon kuin mekin. Ja pian odotuksenne palkitaan, kun alan käydä luonnoksiani läpi ja julkaista ruutuihinne huone kerrallaan materiaalia kotoamme. Varmaankin ok, että aloitan vierashuoneesta? Se alkaa olla nyt viimeistä yksityiskohtaa myöten valmis ja ensimmäinen yökyläilijäkin saadaan testaamaan uusi vuodesohvamme jo ensi viikonloppuna.

// EDIT: OSALLISTUMISAIKA ON PÄÄTTYNYT!

Kesäkuun viimeisen päivän kunniaksi aloitan blogissani arvonnan, jonka osallistumisaika starttaa nyt ja päättyy jo tiistaina 2.7. klo 18.00. Kuten tiedätte, olen vannoutunut Boho Green Make-up-brändin fani ja heidän luonnolliset tuotteensa kuuluvat päivittäin meikkirutiineihini. Siksi halusinkin, että arvonnan palkintona on upea setti heidän tuotteitaan. Arvostan brändiä eritoten siksi, että Boho Green Make-up on sitoutunut luonnon ja eläinten kunnioittamiseen ja siinä yhdistyy järkevä hinnoittelu luonnonmukaisuuteen, kestävään kehitykseen ja eettisiin arvoihin.

Palkintoja arvotaan yksi (1) kappale ja se sisältää seuraavat tuotteet:

Mascara Gypsy Volume, Mascara Jungle Longueur, huulipuna sävyssä 304 Capucine, BB Creme sävyissä 04 Medium ja 03 Beige Rosé, Terra Cotta sävyssä 09 Grande Terre, Irtopuuteri sävyssä Beige Diaphane, kulmakynä 02 Chatain, highlighter sävyssä 02 Spring Glow, poskipuna sävyissä 04 Rosé ja 05 Corail, concealer sävyssä 06 Jaune sekä luomivärit sävyissä 208 Carotte, 221 Ardoise, 209 Amande ja 214 Pivoine.

Jätä siis kommenttisi tämän postauksen kommenttiboksiin ja olet mukana arvonnassa. Tästä setistä riittää tuotteita jaettavaksi vaikkapa ystävienkin kesken ja olen varma siitä, että voittaja ihastuu tähän tuotesarjaan yhtä palavasti kuin minäkin jos ei ole sitä vielä aiemmin testaillut. Tämän arvonnan myötä kiitän kaikkia vielä ihanasta kesäkuusta – toivotaan, että heinäkuu on vähintään edeltäjänsä kaltainen! <3


Posted in kauneus and tagged , , by NOORA.