GETTING READY: SYNTTÄRIDINNERILLE

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


KORVAKORUT SIGNED IVALO /*saatu IVALO Ambassador-yhteistyön kautta
PUSERO INWEAR    FARKUT H&M


*SIGNED-korvakorut saatu osana IVALO Ambassador-yhteistyötä.

Olettehan joululahjoja pähkäillessänne muistaneet, että koodilla NOORA35 saatte -35% alennusta kaikista IVALON verkkokaupan tuotteista joulukuun loppuun asti? IVALO tukee itsenäisiä ja eettisesti vaatteita valmistavia eurooppalaisia ja kotimaisia brändejä ja suunnittelijoita, joten valikoimaan kannattaa ehdottomasti tutustua lahjapakettien sisältöjä miettiessänne. IVALO Ambassador-yhteistyö tarkoittaa osaltani sitä, että olen päässyt tutustumaan kotimaisten suunnittelijoiden tuotteisiin ja saanut vaatekaappiini aarteita, jotka kestävät takuuvarmasti aikaa ja ahkeraa käyttöä. Aiemmin blogissani nähdyn Klo Designin puseron lisäksi sain bloginäkyvyyttä vastaan itselleni nämä tyylikkäät ja ajattomat, Helsingissä Lauttasaaren pajalla käsityönä valmistetut SIGNED’n Arc-korvakorut. Laitoin hopeiset korvakorut korviini suunnatessamme Matin synttäridinnerille viikonloppuna Ravintola Tampellaan.

Vaikka monesti korvissani nähdäänkin suuria ja näyttäviä korvakoruja, huomaan talviaikaan suosivani pienempiä ja sirompia koruja. Suuret korvakorut jäävät nimittäin helposti pipoihin tai huiveihin kiinni. Arc’it ovat korvakoruina täydelliset niin arkeen kuin juhlaankin; ne sopivat jokapäiväiseen käyttöön ja siroudestaan huolimatta toimivat ihastuttavana ja huomiota keräävänä asusteena. Ne ovat myös täydellinen pari tämänhetkiselle kihlasormukselleni. Kun kihlasormukseni katosi, otin käyttöön samaan aikaan ostamani simppelin hopearinkulan, jonka kaveriksi olenkin kaivannut hopeakorvakoruja.

Huomaan joulun hiipivän jo ajatuksiini, kun alitajuntaisesti valitsen kaapistani käyttöön vain punaisia tai tavalla tai toisella glitterillä kuorrutettuja vaatteita. Tämä Inwearin alelöytöpuseroni on yksi parhaista paitapuserohankinnoistani. Olen käyttänyt sitä lukuisia kertoja niin arkena kuin juhlissakin ja mustiin housuihin yhdistettynä, se on pelastanut jo lukuisia asukriisejä. Asu soveltui korujen kera myös hyvin synttäreiden juhlimiseen.

Samainen asu kävisi erinomaisesti myös tulevan viikonlopun pikkujouluihin – vai jokohan olisi aika ottaa kaapissani joulukuuta odottaneet jouluneuleet käyttöön?


Posted in muoti and tagged , by NOORA.