MARRASKUUN MAINIOIN OSTOS

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Kävin viikonloppuna hyödyntämässä The Body Shopin Black Friday-tarjouksia ja hankkimassa samalla muutamia hyväntuoksuisia joululahjoja läheisilleni Ideaparkin myymälästä. Syksyn mittaan olen lueskellut somen ihmeellisestä maailmasta jo useampiakin arvosteluja erilaisista kasvojenhierontarullista ja sattumalta törmäsin tällaiseen pikavisiitilläni. Hitusen kummallisenkin näköinen rulla nökötti yksinään hyllyllä kiinnittäen huomioni ja seuraavaksi huomasinkin sitten jo juttelevani sen käytöstä ystävällisen myyjättären kanssa. Kaupasta lähtiessäni olin todella vakuuttunut siitä, että tämä erikoinen ostos tulee parantamaan kylmän ilman kuivattaman ja väsähtäneen ihoni.

Oils of Life-kasvojenhierontarulla koostuu siis kahvasta ja kahdesta ruostumattomasta teräksestä valmistetusta pyörivästä pallosta. Tämä tuote lupailee paljon! Ennen kaikkea se tehostaa hoitotuotteiden imeytymistä ihoon ja edesauttaa pintaverenkierron ylläpitoa – hyvästit juonteille ja turvotukselle siis! Noudatinkin myyjän neuvoa ja levitin ennen testausta kasvoilleni seerumia. Kun seerumi on levitetty kasvoille kauttaaltaan, kasvot käsitellään hierontarullalla aloittaen leaun keskiosasta siirtyen kohti korvia, siirtyen sitten huulten pieliin, nenän pieliin ja ohimoille sekä otsaan. Pakkauksessa on mukana selkeät kuvalliset ohjeet tuotteen käytöstä, eikä tuotteen käyttö ole millään tavoin vaikeaa. Viileät metallikuulat virkistävät ihoa ja käsittely tuntuu miellyttävältä. Seerumin se imeyttää näppärästi ihoon ja rulla soveltuu myös dekoltee-alueen käsittelyyn.

Sen lisäksi, että olen kärsinyt syksyn mittaan kuivasta ihosta, ovat puru- ja näin ollen myös muut kasvojeni lihakset olleet jatkuvasti jumissa. Kasvojen hierominen on osoittautunut haastavaksi hommaksi ja monesti purulihakseni ovat kipeytyneet hieronnasta entisestään. Hierontarullan käsittelyn voimakkuutta voi sen sijaan säädellä painetta lisäämällä tai vähentämällä ja huomasin nopeasti, että tämä soveltuu myös erinomaisesti lihashuoltoon. Purulihasten alueella olen lisännyt voimaa ja huomasin jo muutaman käyttökerran jälkeen, että käsittely todella tehoaa.

Hieman erikoisesta ulkomuodostaan huolimatta veikkaan, että moni ilahtuisi kovasti löytäessään tämän joulupaketistaan. Kun kylkeen hankkii vielä seerumin tai kasvoöljyn, pakettisi sisältö on hymyilyttävän timanttinen. Ainakin omalla kohdallani tämä on ollut kirkkaasti marraskuun mainioin hankinta!


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.