TALVEN KAUNEIN PALETTI : MEIKKI ESSENCEN INTO THE SNOW GLOW-SÄVYILLÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

*Korvakorut, paletti ja sivellin saatu.

Hihkuin ääneen, kun availin jokin aika sitten saamaani huurteista tuotelähetystä. Paketista löytyi maailman kaunein, jääpuikkoa muistuttava essencen sivellin sekä samaisen merkin Into the Snow Glow-paletti, joka toi terveiset suoraan talven ihmemaasta. Hihkumisen jälkeen aloinkin sitten hoilata korkealta ja kuuluvasti Frozenin tunnusmusiikkia. Olen melko varma siitä, että Elsa valitsisi juuri tämän paletin käyttöönsä jos Arendellessa myytäisiin essenceä. Jäätävän upea setti oli otettava heti testiin!

Into the Snow Glow-limited edition on saapumassa joulukuussa kauppoihin (valitettavasti tarkempia saatavuustietoja minulla ei ole), ja voin miltei vannoa, että tämä sarja tullaan myymään hetkessä loppuun. Ei tule yllätyksenä, että essence on jälleen panostanut valtavasti tuotteiden ulkoasuun ja tämä jäähilein ja talviauringonsätein kuorrutettu tuotesarja on yksi kaikkien aikojen omista lemppareistani. Iso plussa myös paletille, josta löytyy värikosmetiikkaa poskipunista luomiväreihin. Samasta paletista löytyykin valtavasti valinnanvaraa ja vaihtoehtoja talvisen lookin luomista varten. Niin niihin näyttävämpiin kuin myös arkisiin meikkeihin. Jääpuikkoa muistuttavat siveltimet sen sijaan istuvat käteen täydellisesti ja glitteröidyt varret ovat ihastuttava koriste meikkipöydälle.

Paletista löytyy runsaasti pigmenttiä ja osa sävyistä saattaakin aluksi säikäyttää. Niiden häivyttäminen ja yhdistely onnistuu kuitenkin näppärästi ja voimakkaankin näköisen sävyn saa kauniisti häivyteltyä pariksi jollekin maltillisemmalle värille. Sävyjen joukosta löytyy niin mattaa kuin glitteriäkin. Näissä kuvissa näkyvään, melko punasävyiseen meikkiin käytin sävyjä Dusty Rose ja Pine Tree, jotka sopivat suloisesti yhteen. Korostussävyistä sipaisin Diamondia kevyesti kasvoilleni ja poskipunien joukosta löytyi kaunis herkkä sävy poskipäille. Kaiken kaikkiaan toimiva ja ihastuttava kokonaisuus.

Täydellinen ja kaiken lisäksi edullinen paletti joulupakettiin – moni lumikuningatar ja jääprinsessa ilahtuisi taatusti tästä lahjasta!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.