KAVERIKUVA VESAN KANSSA – KÄVIPÄ TUURI!

ccnoora1

Visiitti Kyläkaupalle on kuulunut jo lapsuudesta asti kesäperinteisiimme ja edelleen vähintään kerran vuodessa ajelemme ostoksille Tuuriin. Ja valehtelematta, jokikinen kerta, joku toteaa automatkan aikana: ”Tällä kerralla me varmasti tavataan Vesa”. Mutta ei. Ikinä me ei olla vielä Vesaa reissuillamme nähty.

Eilen se sitten tapahtui. Kävi tuuri.

P6244978

Vietimme Matin vanhempien luona juhannusaattoa ja päätimme ajella Kyläkauppaan shoppailureissulle. Tuurissa vietettiin uuden kauppakadun avajaisia ja heti alkajaisiksi pääsimmekin pyörittämään Tuulan Onnenpyörää. Tuuri-Tuula on tuttu tv:stä ja hei siinäpä vasta sydämellinen tyyppi! Saimme Matin kanssa Tuulalta lämpimät halit ja yhteiskuvakin otettiin tietysti, Onnenpyörästä mukaan tarttui sen sijaan Kyläkaupan lakritsia ja superhyvä mieli ihanan ilopillerin ansiosta. Ja kunnon tarjoushaukan tavoin kiersimme kauppaa innokkaasti läpi alennusmyyntejä metsästäen, joten nyt jos koskaan on perinteisen ostosesittelypostauksen aika.

P6244973 P6244980

Mutta mitä kiikutimmekaan ostoskassissa kotiin Kyläkauppa-reissultamme:

– Kyläkaupalla on aivan val-ta-va kosmetiikkaosasto, jossa mopo joko karkaa käsistä tai sitten menet niin hämillesi siitä merkkien ja tavaran paljoudesta, että et osaa kerätä ostoskoriisi mitään järkevää. Minä päädyin siis lopulta ostamaan vaan meikkisieniä ja Matti osti miltei koko suvulle tuliaisiksi Kekkos-käsirasvaa. Koska Kekkonen.
– Vallilaa! Kyläkaupalla on myös aivan val-ta-va Vallila-osasto. Ostoskärryihin päätyi kaksi muutaman euron Vallila-tyynyliinaa ja metrin verran Vallila-kangasta viidellä eurolla. Hei ovh-hinta kieppui 30 eurossa ja nyt tarjouksessa kangas maksoi 5€/m!

P6244987 P6244991

– Vaiana-leffa; näin tämän Disney-uutuuden jokin aika sitten ja se täytti kaikki superdisneyleffan kriteerit. a) Nauroin, b) itkin ja c) lauloin leffan aikana. Ihan pakko katsoa tämä vielä uudestaan!
– Muistikortti. Koska niitä ei bloggaajalla ole ikinä liikaa.
– Matti hankki itselleen langattomat kuulokkeet. Ja taas säästettiin, kun hinta oli puolitettu alkuperäisestä! ;)
– Toronto Maple Leafs-paita; äitini oli au pairina Torontossa nuoruudessaan ja tuolta reissulta hankittu pelipaita on omilla teillään. Tämä alelöytö onkin siis tuliainen mamille.

P6244984P6244977

Hyviä löytöjä vai mitä? Kun siinä lähtiessämme sitten tosiaan tuli vielä kyläkauppias itse vastaan, totesin ääneen, että nyt oli kyllä niin timanttinen Tuuri-reissu, että tästä on paha laittaa paremmaksi enää ikinä. Ja hei, valtavan remontin jälkeen Kyläkauppa on nyt entistä mahtavampi nähtävyys, joka kannattaa ehdottomasti ottaa kesäisen roadtripin päämääräksi. Äläkä yhtään arkaile pyytää Vesaa kaverikuvaan, jos törmäät häneen – siinäpä vasta ystävällinen tyyppi!


Posted in and tagged , by NOORA.