JUSSILÄMMITTELYÄ

P6224662 P6224680 P6224677 P6224684

Kangaskaupoillakin voi tehdä heräteostoksia. Kyllä. Opin tämän pari päivää sitten, kun metsästin materiaalia Roosan polttariasua varten ja yhtäkkiä edessäni oli rullallinen pehmeää, pörröistä, vaaleanpunaista kangasta. Alennuksessa. Vajaa kymmenen euroa metri.

Ostin sitä heti metrin verran. Minulla ei ollut hajuakaan siitä, mitä tuosta mahtavasta löydöstäni näpertäisin, mutta se kangaspala oli saatava. Tiesin jo ostaessani, että tätä materiaalia olisi taatusti vaikea työstää ja työpöytä olisi pian täynnä pörrökankaasta irronneita haituvia ja narunpätkiä, mutta sekös ei minua haitannut.

Eli kyllä. Kangaskaupastakin voi ilmeisesti tehdä must have-ostoksia.

P6224690 P6224701 P6224694 P6224683


NEULE  DIY (kangas Eurokankaasta)   FARKUT VERO MODA    LENKKARIT NIKE   KORVAKORUT CORUU (*blogin kautta saatu)


Melko nopeasti kotiin päästyäni inspiraatio iski. Päätin, mitä tuosta hurmaavasta kankaasta valmistaisin. Koska juhannuksen vaihtelevat sääolosuhteet tuovat perinteisesti pukeutumishaasteita mukanaan, päätin välttää what to wear-ongelmat ja tehdä itselleni lyhythihaisen neuleen. Paita oikeasti lämmittää, mutta jos sattuukin paistamaan aurinko, iso kaula-aukko ja 3/4-hihat takaavat sen, että lämpöasteissakin tällä puserolla pärjää. Hihansuihin ja vyötärölle sujautin lopuksi kuminauhat, jotta paita laskeutuu kauniisti ja hihatkin saa näppärästi nostettua juuri niin korkealle kuin haluaa.

Kukkamekko vaihtui siis pörröneuleeksi. Toivokaamme siis sopivan viileitä juhannustuulia (..nämä kuvat otettiin kaameassa vesisateessa, joten lupaavalta näyttää, että neuleteeppari pääsee jussina käyttöön)! ;)

P6224699 P6224698


Posted in and tagged , by NOORA.