KUN MAAJUSSIN MORSIAN JUHANNUSSAUNAA LÄMMITTI

P6234838 P6234833 P6234880

Sain kuulla rakkaalta avopuolisoltani, että en näytä kuvissa kuulemma kovin uskottavalta saunanlämmittäjältä. Annoin kyllä itsekin vähän aihetta epäuskoon; inisin kuin hyttynen, kun halot nipistelivät ihoani ja kitisin, kun kasa ei tahtonut millään pysyä koossa. Muistutin kuulemma mielensäpahoittajaa, jolla on karvalakin sijaan kukkaseppele päässä. Mutta hei mä yritin! Ja hyvin osasin delegoida saunanlämmityksen Matille sitten siinä vaiheessa, kun halot oli kannettu tuvan portaille asti. Matti kuulemma odottaa innolla sitä näkyä, kun joskus ihan kirveellä pilkon puita klapeiksi. Ei kaupunkilaishiireltä nyt sentään liikaa voi vaatia. Asia kerrallaan rakkaani, asia kerrallaan.

P6234850 P6234847 P6234804

Mutta ainakin juhannussaunanlämmittäjä (=minä siis, ei Matti..) oli pukeutunut kesäiseksi juhannusneidoksi. Matin isän varastoista löytyi pätkä rautalankaa, jonka avulla väkersin itselleni melko muhkean kukkaseppeleen ja talvella alennusmyynneistä hankkimani Marimekon Petrina-mekkokin pääsi vihdoin käyttöön. Eli suotta ompelin itselleni juhannusneuleen, kukkamekolla pärjäsi sittenkin!

Meidän juhannuksemme on ollut oikein sopiva sekoitus maalais- ja kaupunkilaisjuhannusta, niin kuin monena aikaisempanakin vuonna. Oikein rentouttava juhannus siis pian takana päin. Seuraavaksi täytyisi kuitenkin vielä päättää valitaanko illan leffaksi Hidden Figures vai joku muu leffa äsken Makuunista hakemastani leffapinosta.. Niin tai näin, ilta kuluu siis maajussini kainalossa. Ja kerrostalosaunan kiukaan osasin lämmittää äsken ihan itse!

Leppoisaa juhannuspäivän iltaa kaikille! <3

P6234858 P6234855 P6234873


Posted in and tagged by NOORA.