HÄÄVIIKONLOPPU ALKAKOON

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle


MEKKO VERO MODA  KENGÄT MINNA PARIKKA  NEULE NLY   DONITSI GLITTER


Hyvää huomenta ja terveiset täältä kauniista Raaseporista meren ääreltä. Olen herännyt jo aikaisin aamulla valmistautumaan kiireiseen työpäivään, sillä kuvaan tänään häät, joiden tiedän olevan yhdet kesän kauneimmista. Jo pelkästään miljöö on niin upea, että en malta odottaa tositoimiin pääsemistä!

Ajelimme tänne jo eilen ja matkan varrelle osui niin kauniita lokaatioita, että pari piipahdusta oli suorastaan pakko tehdä tulomatkalla. Mathildedalin ruukkikylään olin halunnut jo poiketa pidemmän aikaa ja vihdoin pääsin näkemään itse kuinka tunnelmallisesta paikasta oli kyse. Minulle olisi riittänyt jo sekin, että pääsin kuvaamaan niityllä laiduntavia alpakoita, mutta kylästä löytyi myös paljon muuta näkemisen arvoista. Meren rannalla sijaitsevassa ravintolassa söimme todella herkullisen lounaan, kehräämön lankakauppa ihastutti kovasti ja jo pelkästään alueen luonto henki ihanaa kesätunnelmaa ja paljon ihasteltavaa. Vierailijoita oli paikalla paljon, mutta alue on kuitenkin sen verran suuri, että saimme rauhassa ihastella tunnelmallista Mathildedalia.

Mutta nyt on aika heittää kameralaukku olalle ja suunnata töihin. Edessä on pitkä ja tapahtumien täyteinen päivä, joten veikkaanpa, että seuraavan kerran, kun avaan koneeni, edessä on rakkautta pursuavan kuvamateriaalin käsittelyurakka. Kuvasin tänä kesänä vain muutamat häät ja potretit, joten odotan innolla mitä päivä tuo tullessaan.

Joten nyt, toivotan teille kaikille leppoisaa lauantaita näiden pörröisten ja herttaisten kuvien kautta – alpakka on kyllä yksi hurmaavimmista eläimistä! 

 

 


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.