KAHVILA, JONKA PÖYDÄSSÄ VIERÄHTI ONNENKYYNEL

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

Muistatteko, kun tein yhteistyöpostauksen OP Kodin kanssa, jossa jaoin teille vinkkejä Tampere-suosikeistani? Tuon postauksen yhteydessä OP Kodin kiinteistönvälittäjä Heidi Koivunen vinkkasi myös muutamasta omasta kotiseutusuosikistaan, ja niiden suosikkien joukosta mieleeni painui yksi, jonka halusin nähdä myös itse. Heidi kertoi tuolloin Kahvila ja Teehuone Siirin itsetehdyistä herkuista, järvenrannalla sijaitsevasta vanhasta talosta ja sen ainutlaatuisesta tunnelmasta niin vakuuttavasti, että tämä kohde päätyi saman tien kesän roadtrip-listalle. Eikä matkaa tarvinnut edes taittaa kauan – Siiri sijaitsee nimittäin Lempäälässä!

_____________________

Antiikkikahvila ja teehuone Siiri
Uotintie 5,
37500 Lempäälä

____________________

Kyseessä ei siis ole yhteistyöpostaus, vaan halusin esitellä myös teille Siiriä kuvien välityksellä. Paikka tuntui olevan etenkin lounasaikaan äärimmäisen suosittu, mutta päätimme testata lounaskeiton toisella kertaa. Itsetehty korvapuusti ja kupillinen kahvia houkuttivat tällä kertaa enemmän, joten istuimme ihanaan huoneeseen, jonka ikkunat avautuivat järvelle kuuntelemaan pianonsoittoa. Kyllä! Livemusiikki viimeisteli hurmaavan tunnelman niin, että myönnän lempikappaleeni alkaessa soimaan, vieräyttäneeni poskelle kyyneleen. Minusta on tullut ihan itkupilli ja etenkin musiikki saa välillä kyyneleet vuotamaan aivan valtoimenaan. Voisikin siis sanoa, että tuo oli yksi kesälomani unohtumattomimmista hetkistä. Mikäs siinä lämmintä korvapuustia mussuttaessa, kahvia hörppiessä ja taidokasta musisointia kuunnellessa.

Heidi olit oikeassa, paikka on ihana. Ja siksi suosittelenkin lämpimästi, että jokainen teistäkin siellä vierailee. Maanantaisin Siiri on kiinni, mutta kaikkina muina päivinä pääset  nauttimaan tuosta kauniista järvimaisemasta herkkujen kera. Vaikka lomat olisikin jo pidetty ja arki alkanut, sitä paremmalla syyllä hetki Siirin luona tekisi varmasti hyvää. <3


Posted in ruoka and tagged , , , by NOORA.