TAVISTORSTAI

Huomenta höpönassut, se olisi sitten taas perrrjantaiii!

Arkiviikko on sujahtanut ohi ihan kuin huomaamatta, viikko on ollut niin täynnä tekemistä, että ei ihmekään, että aika kuluu kuin siivillä. Eilen töistä päästyäni oli kuitenkin luvassa hieman rauhallisempi ilta, ehdin jopa laittaa ruokaa ja köllähtää sohvanpohjalle leffaa tuijottelemaan. Peruuntunut reissuni Helsinkiin harmitti toki, mutta poikien kanssa arki-iltakin voi toisinaan olla juhlaa. Varsinkin jos lautaselle ”kokataan” uusia perunoita, sinappisilliä ja uunikasviksia!

Hei tyypit, haluaisin kysyä teiltä yhtä juttua. Kaipailen itse blogiini lisää aivan-tavallisia-lifestylepostauksia. Meidän arkemme on toki kovin tavallista, mutta veikkaisin tilanteen olevan sama monilla muillakin? Arkiruokaa, leffailtoja, koiranvientejä, duunia ja niitä arjen pieniä iloja, sitähän se elämä on. Haluaisinkin viedä tältä osin blogiani takaisin juurilleen, niihin pieniin juttuihin, jotka tekevät siitä arjesta juhlaa. Asukuvat ovat iso osa blogiani ja niistä en halua tietystikään luopua, mutta eikö pieni ripaus lifestyleä voisi tehdäkin ihan hyvää? Jos oikein villiksi heittäydyn, voisin aktivoitua myös videoiden saralla ja tehdä useammin videoita vaikkapa arjestani. Miltä kuulostaisi?

Eilinen oli erinomainen esimerkki ihanasta koti-illasta. Teimme tosiaan hyvää ruokaa, Eppu kantoi olohuoneeseen kaikki kaverinsa lelukopastaan, pari ihanaa naapurinkoirapoikaa kävi kylässä, tv:ssä pauhasivat leffat ja ikkunan takana ropisi sade. Ei ollenkaan hassumpi ilta jos minulta kysytään.

Sadepäivien varalle haluan vinkata teille leffoista, joita katselimme. Joy oli hurjan hyvä. Tarina vei mukanaan ja yllätti käänteillään, mutta tuo Mies, joka rakasti järjestystä vasta erinomainen olikin! Leffan loppu aukaisi kyynelkanavat ja vollotin vielä vartti elokuvan loppumisenkin jälkeen. Huh huh. Matti oli osannut varautua tunteelliseen leffapläjäykseen, sillä hän oli lukenut jo samaisen kirjan aiemmin. Ennen kuin ehdin edes pyytää, mies kiikutti jo luokseni nenäliinan. Minusta on tullut oikein kunnon herkkis. Viime viikolla itkin muun muassa merikotkaliveä katsellessani, kun pienin poikasista vaikutti niin heikolta. Niisk.

Viikon viimeinen työpäivä kutsuu kuitenkin tätä herkkistä NYT, joten kone kiinni ja kipin kapin töihin. Iloisen raikasta sadepäivää kaikille!

enkku2-1-1-1

Not a bad Thursday at all! We got to spend some qualitytime together. We did good summerfood and watched a couple of movies. These kinds of evenings are the best.


Posted in and tagged , , , by NOORA.