MINIKIMPPU PRINSESSALLE

Kuten tiedätte, rakastan valokuvaamista. Kuvaan päivittäin, enkä lähde edes ruokakauppaan nykyään ilman kameraa. Olympukseni on kasvanut kiinni käteeni, eikä minulla ole aikomustakaan ravistella sitä irti. Valokuvaaminen on itsessään ihanaa, mutta kun linssin edessä seisovat kaiken kukkuraksi maailman suloisimmat pikkuprinsessat, en ihan heti keksi kuinka lauantaiaamua voisi viettää mukavammissa merkeissä.

Kuvasin tänään Hatanpään Arboretumissa suloisia siskoksia, joista toinen viettää ensimmäisiä syntymäpäiviään. Askartelin aamulla pienen sankarittaren käteen kukkakimpun. Sellaisen pienen ja suloisen, prinsessan käteen sopivan.

Koska moni eksyy blogiini nykyään hääideoiden perässä, ajattelin vinkata tästä näppärästä ja edullisesta tavasta toteuttaa pikkukimppu esimerkiksi morsiusneidon tai kukkaistytön käteen. Ostin ruusukimpun nimittäin erikseen ruokakaupasta ja harsokukkaa sekä neilikan poimin mukaani kukkakaupasta. Kotona irrotin ruusuista lehdet ja piikit ja kokosin yhteen suloisen pienen kimpun sankaritarta varten. Asetin keskelle kimppua vaaleanpunaisen neilikan, jonka ympärille sidoin pieniä ruusuja. Väliin upotin myös hieman hurmaavaa harsokukkaa.

Jotta pikkuisen on mukava kantaa kimppua omassa kädessään, kiedoin varsien ympärille vielä napakasti vaaleanpunaista paperinarua. Kimppua on helpompi kantaa kädessä ja nyörityksen avulla kimppu pysyy myös paremmin koossa. Tuplakieputus voi olla hyvä idea, jotta yllättäen auennut solmu ei aiheuta harmia siinä vaiheessa, kun kukkaisneidon pitäisi jo hipsiä kohti alttaria.

Päiväni on siis ollut kovin ruusuinen ja tyttömäinen, ja ilokseni voin kertoa, että sain prinsessoiden vanhemmilta luvan julkaista kuvaushetkemme lopputuloksia myös blogin puolella. Huomenna jatketaan siis samoissa merkeissä. ♥_♥

enkku2-1-1-1

This cute little bouquet is easy to do. All you need is some flowers, a bow and some imagination. A simple way to make a princess happy.


Posted in and tagged , , by NOORA.