ONNEA OSTOKSILLA

Tässä mekossa pyöräillään Jopolla helmat hulmuten pulahtamaan viileään veteen rannalle. Tässä mekossa luetaan parvekkeella kirjaa lämpimänä kesäyönä ja tässä mekossa kerätään juhannuksena seitsemän erilaista kukkaa niityltä tyynyn alle. Tässä mekossa vietetään hellepäivää eikä siitä malteta luopua vielä silloinkaan, kun ilmassa tuoksuu jo syksy.

Kesän 2016 mekko, tämäkö se nyt on?

Minulla kävi tämän mekon suhteen aivan mieletön munkki. Löysin Odd Mollyn, Once in a While-mekon nimittäin aivan järjettömästä alennuksesta, alle kahdenkymmenen euron hintaan Nellystä. Aivan vahingossa. Siellä se odotti minua omassa koossani. Hipsuttelumekko. Se sellainen mekko, jonka päälle voi heittää kesäiltoina neuletakin ja joka kuivuu silmänräpäyksessä jos jäät se päälläsi kesäsateen alle.

Voiko kesämekolta muuta edes vaatia..

enkku2-1-1-1

Once in a while you find something so special. This dress, called Once in a while, is one of the cutest summerdresses I have ever had. It’s perfect. Girly and well, girly.


Posted in and tagged by NOORA.