MYSTEERIPARIKKA

Kerroin teille muutama päivä sitten, kuinka työhuoneeni pöydälle oli ilmestynyt tällainen paketti. Sain luvan avata paketin vasta tiistaina, eli vuosipäivänämme, ja voin kertoa, että päivät tuntuivat piiiitkiltä näiden muutaman päivän ajan. Jännittävän huima vuosipäivälahja kerrassaan!

Eilen sitten vihdoin avasin tuon ihanasti pakatun vaaleanpunaisen boksin ja menin kerta kaikkiaan sanattomaksi. Yllätyksekseni Matti olikin hankkinut minulle laukun, jonka perään olin ehtinyt jo haikailla kerran jos toisenkin Minna Parikan verkkokaupassa. Matti oli vähän huolissaan siitä, onko laukku mieleeni, sillä ihan ensiksi hän oli ostanut samaisen laukun eri värissä, mutta tuota kyseistä laukkua ei sitten enää saatukaan toimitettua, kun ne olivatkin jo loppuneet. Parikalta oltiin tarjottu tätä laukkua korvaavaksi vaihtoehdoksi, ja Matti oli päättänyt ottaa riskin ja pistää sen pakettiin. Ja hei, riskinotto kannatti, punaista laukkua minulta ei vielä kaapista löydy, joten tämä aarre tuli tarpeeseen!

Sitä paitsi, punainenhan on niin rakkauden väri, että siitä muistan ikuisesti milloin olen tämän laukun Matilta saanut.

Herkullisen leikkisä laukku! Kiitos Matti! ♥_♥

enkku2

”Happy 7th anniversary my love.”


Posted in and tagged , , by NOORA.