ROHKEASTI RATSAILLE

P1205530 P1205489 P1135068 P1205474

”Tulee varmasti hyviä kuvia, meidän tyttö harrastaa keppihevosia myös!”, huudahti täysin ventovieras nainen minulle, kun seisoin harjun huipulla ja poseerasin kameralle hevoseni kanssa. Keppihevoseni yhdisti hetkessä kaksi ventovierasta punaisen harjan liehuessa tuulessa.

Mistä oikein on kyse? Olenko vihdoin löytänyt sen urheilullisen harrastuksen, jota jo pitkään olen etsinyt? Sain suuren kunnian olla levittämässä sanaa ThisisFINLANDin lanseeraamasta urbaanista vaatemallistosta, joka tuo laukaten esiin suomalaista ilmiötä, keppihevosharrastusta, ja sen ympärille kietoutunutta rohkeaa asennetta. Keppariharrastajat ovat rohkea, suurella sydämellä harrastukseensa suhtautuva ja ennen kaikkea taitava yhteisö: kehonhallintaa vaaditaan ratsastusasennon ja jalkojen tarkassa, realistisuuteen pyrkivässä, liikehdinnässä, unohtamatta myöskään kädentaitoja. Moni harrastaja tekee nimittäin hevosensa itse. Ilmiöstä ollaan kiinnostuneita maailmanlaajuisesti ja keppihevosbuumi ravaa kovaa vauhtia kohti valtaisaa suosiota. Kepparit kunniaan!

P1205522 P1205496 P1135071 P1205475

Brave Enough to Ride-vaatemallisto juhlistaa yhdessä Suomen muotialan huippubrändien kuten R-Collectionin, Ivana Helsingin, TEBIANin ja Uhana Designin kanssa tätä huimaa ilmiötä. Mallisto ylistää harrastuksen yhteisöllisyyttä ja ennen kaikkea sitä, että keppihevoslaumaan kaikki ovat tervetulleita, kukin saa olla rohkeasti oma itsensä. Kun sain valita itselleni oman suosikkini Limited Edition-tuotteiden joukosta, R-Collectionin anorakki ja kampanja herättivät kiinnostukseni keppariharrastusta kohtaan jopa niin paljon, että Matin vanha sählymaila sai nopeasti uudet vaatteet ylleen. Ymmärrän hyvin miksi harrastus koukuttaa. Hevosestani tuli minulle sitä näperrellessä heti rakas.

Kun laumassa ratsastaa iso joukko samanhenkisiä, rohkeita ja taitavia harrastajia, lopputuloksena voi parhaimmillaan olla keppihevosharrastuksen kaltainen valtavan upea ilmiö. Antakaa mennä vaan – harjat hulmuamaan!

P1205501 P1135070 P1205513 P1205515


Posted in and tagged , , , by NOORA.