MANGOISET SUKLAAMUNAT

Mangomoussella täytetyt suklaamunat, oi kyllä kiitos. Siinä resepti, jota ei yksinkertaisesti voi olla testaamatta. Tipu kuin tipu osaa nämä pääsiäiseenkin sopivat herkut valmistaa keittiössään ja suklaan ja mangon makupari on niin herkullinen, että suosittelen tekemään kerralla isomman satsin.

Löysin netistä parikin eri ohjetta (täällä toinen) mangomoussemunien tekoon ja niitä soveltamalla syntyivät nämä munaset. Suklaamunina käytin Kindereitä (..koska parhaita) ja askarteluja aloittaessani, halkaisinkin terävällä veitsellä ensimmäiseksi suklaamunista irti hatut. Tässä välissä voitkin siis halutessasi koota suklaamunasta tulleen yllärin.

Pääsiäisherkun (tai vaikka ihan vaan arkisen torstaiherkun..) sisus valmistetaan vispaamalla ensin noin 1 ½ dl kermaa. Toisessa astiassa sekoitetaan yhteen purkillinen mangorahkaa ja sitruunan kuorta. Mukaan lisätään ½ dl tomusokeria ja 1 ½ rkl sitruunan mehua. Kerma ja rahkaseos yhdistetään ja sekoitetaan tasaiseksi mousseksi.

Moussea nostellaan lusikalla suklaamunan sisuksiin ja päälle laitetaan aiemmin irrotettu hattu.

Maistuu juuri niin hyvältä miltä näyttääkin.. ;)

enkku2

Easter is just around the corner and I just had to try these yummy chocolate eggs filled with mangomousse, when I found the recipe. Easy to make, delicious outcome. So good.


Posted in and tagged by NOORA.