SEITSEMÄN VUOTTA YHTEISIÄ AAMUJA

Seitsemän vuotta! SEITSEMÄN VUOTTA!

curiousnoora

Kas siinä seitsemän vuoden ikäinen pariskunta vuosipäivänsä aamuna. Tuokoon tulevaisuus meille vielä tuhansia yhteisiä aamuja.

Olin ovela ja heräsin aamulla varhain, kun Matti lähti viemään Eppua aamulenkille. En ollut hankkinut Matille varsinaista vuosipäivälahjaa, mutta kaapista löytyi ainekset minibrunssiin. Keittelin puurot ja laitoin kahvipannun porisemaan, tein avokadovoileipiä ja katoin aamiaispöydän valmiiksi. Lenkiltä palasi kotiin hämmentynyt miekkonen, joka silminnähden ilahtui yllätyksestä. Ihana aloittaa arkiaamu näin mukavissa merkeissä.

Annoin Matille kortin, jossa kerroin vieväni hänet vielä tällä viikolla Fazerille aamupalalle. ”Lahja” oli kovin mieluinen ja itsekin odotan jo innolla loppuviikkoa, kun pääsemme pitkästä aikaa viettämään talvilomaa parin päivän ajan yhdessä. Sovittiinkin, että käydään vasta tuolloin vuosipäivätreffeilläkin.

Näin mukavissa merkeissä me heräsimme maaliskuuhun. Näillä fiiliksillä on mukava alkaa odottaa kevättä. Rakkautta!

enkku2

It’s our 7th anniversary! Time flies! I organized a little surprise for my boyfriend Matti, while he took the dog for a walk in the morning. This special breakfast made him so happy and even though he spent the day at work, we decided to go out for a date later this week. Loveee, love, looove.


Posted in and tagged , by NOORA.