MOLLY ON TÄÄLLÄ!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

curiousnoora

Mitä teille tulee ensimmäiseksi mieleen Odd Mollyn vaatteista?

Laadukkuus, värit, herkkyys, luonnolliset materiaalit, naisellisuus, suloisuus, printit. Nämä sanat mielessäni suuntasin eilen Odd Mollyn upouuteen myymälään Kamppiin. Ennakko-odotukseni täyttyivät välittömästi ovista sisään astuessani. Myymälä näytti vaatteineen juuri niin hurmaavalta kuin mitä odotinkin sen olevan. Kuin herkullinen karkkikauppa kaikkine yksityiskohtineen.

Tiesittekö muuten, että Odd Mollyn tarina on saanut alkunsa ihkaoikeasta Mollysta? Molly, oman tiensä kulkija ja persoonallinen nainen halusi seurata omaa sydäntään ja rikkoa käytäntöjä. Skeittari-Molly asui 80-luvulla Venice Beachillä ja tuon muusan elämänasenne ja rakkaus elämää kohtaan näkyy brändin ottamissa askeleissa toimien ikäänkuin ohjenuorana uusille mallistoille. Odd Mollyn tavoitteena onkin täyttää maailma Mollyillä; rohkeilla ja upeilla naisilla!

Näiden vaatteiden avulla mimmi kuin mimmi löytää vaatekaappiinsa taatusti hitusen lisää asennetta, aimo annoksen persoonallisuutta ja henkarillisen verran laadukkuutta ja ajattomuutta. Kiskaisin goodiebagistä löytyneen t-paidan heti päälleni ja sen nyt vain tuntee, kun päällä on jotakin extralaadukasta, ripaus luksusta.

Mollyllä kannattaa siis ehdottomasti käydä kylässä. Jo pelkästään vain tuon huikean upean myymälänkin vuoksi. Sisustus on loppuun asti mietitty ja nuo ruusukultaiset yksityiskohdat saivatkin eiliset vieraat huokailemaan ihastuksesta.

.. Uinon kanssa viihdyttiin myös tovi jos toinenkin karkkibuffan luona.

enkku2

 Odd Molly is here! Welcome to Helsinki! I LOOOOVE this beautiful and unique brand and look at this stunning new store. Love love lovee. Good job Molly.


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.