BLOGIHELMIKUITA

Blogini täyttää tänä kesänä kuusi vuotta. Se on pitkä aika se. Lueskelin eilen ensimmäisiä postauksiani ja mietin sitä, kuinka paljon noihin kuuteen vuoteen mahtuukaan. Seikkailuja, iloa, surua, rakkautta, kokemuksia, pettymyksiä, uusien ovien avaamista. #TBT-fiiliksissä päätinkin tehdä pienen muistelumatkan myös tänne blogin puolelle. Mitä kunkin blogivuoden helmikuussa onkaan tapahtunut?


26.2.2011 EPPU MEETS ELLA

Blogini ensimmäinen talvi sai mukavan käänteen, kun Epun sisko Ella oli bongannut velipoikansa sattumalta blogistani. Sisarukset kohtasivat toisensa Ratinan koirapuistossa ja riemulla ei ollut rajoja, kun vajaa parivuotiaat sielunkumppanit kohtasivat jälleen. Ellalle omistajineen kovasti terveisiä!

IMG_4926 IMG_4921

29.2.2012 NOORA ♥ NELLY

Helmikuussa 2012 pääsin elämäni seikkailulle. Olin voittanut edellisenä vuonna Nelly.comin kollaasisuunnittelukilpailun ja palkinnoksi pääsin tutustumaan Nellyn toimintaan Ruotsiin. Lopulta pääsin jopa stailaamaan asuja Nelly.comin verkkokauppaan ja tapasin reissullani niin monta upeaa ja inspiroivaa tyyppiä. Vaikka kilpailu tai sen voittaminen eivät liittyneetkään blogin kirjoittamiseen, tällöin mietin kovasti sitä, millaisia seikkailuja blogini voikaan eteeni vielä tuoda. Muistelen edelleen tätä reissua lämpimin ajatuksin, se oli ikään kuin yksi unelmieni täyttymys.

IMG_8354 IMG_8379

19.2.2013 EI MIKÄÄN VAUVA ENÄÄ

Voi tuota pientä veijaria! Roosan perhe kasvoi tuolloin hurmaavalla pikku-Uljaksella, joka esiintyi blogissani yhdessä jos toisessakin postauksessa. Koiranpennut ovat asia, jotka saavat minut sekunnissa hyvälle tuulelle. Pikkuisesta Urkista on sittemmin kasvanut meidän lähilaumamme pitkäsäärisin otus, joka viimeksi eilen vieraili meillä velipoikansa Igorin kanssa.

1111 1121

24.2.2014 EI PÖLLÖMPI NIMIPÄIVÄ

Sattuneesta syystä blogihelmikuiden loppuun on lähes poikkeuksetta kuulunut myös postaus Matin nimipäivistä. Kaksi vuotta sitten taiteilin miekkoselleni pöllövoikkarit nimppareiden kunniaksi ja vastaavanlaisia herkkuja meillä syödään edelleen silloin tällöin. Kyllä ruuallakin saa silloin tällöin leikkiä!

25.2.2015 MUUTTOILMOITUS

Tasan vuosi sitten blogissa luettiin muuttouutisia, kun kerroin siirtyväni Bellablogien alle bloggaamaan. Rakas Re:fashion-blogiportaali lopetettiin ja edessä olivat jälleen uudet seikkailut ja bloginaapurit. Haikein mielin jätin taakseni portaalin, jonka ansiosta blogistani tuli toinen työni. Onneksi tuolta ajalta jäi talteen niin paljon hyviä uusia tuttavuuksia, elämyksiä ja aivan valtava määrä postauksia.

26.2.2016

Vuosi on kulunut nopeasti. Samaa voisi sanoa myös tästä viidestä ja puolesta vuodesta, jonka ajan blogi on kuulunut päivittäin elämääni. Jään innolla odottamaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Odotukset ovat ainakin korkealla.

enkku2

My blog turns six this year and because of the #tbt, I wanted to walk down the memory lane and show you guys what was happened during the end of February each year. Oh memories, memories!


Posted in and tagged by NOORA.