POIKAYSTÄVÄ POSTAA: 129 525 MATTIA

Onnea meille Mateille. Väestörekisterikeskuksen nimipalvelun mukaan, meitä Matteja on elellyt Suomessa vuosien varrella miltei 130 000. Se jos mikä kertoo siitä, että kyseessä on harvinaisen upea ja ikitrendikäs nimi.

Vasta Nooran tavattuani tajusin, että nimipäivää kannattaa jopa juhlia. Siis oikein kakun kanssa. Tuo yksi on hössöttänyt aamusta asti ja tipautellut kaiken maailman Matti-ylläreitä päivän mittaan takataskustaan. Aamulla herätyskellon sijaan minut herätti Norpan onnittelulaulu ja illalla se taikoi vielä kakunkin kahvipöytään. Kaiken tämän mattiuden mahtavuuden kruunasi kun norppaäiti ja norppaisä toivat minulle kallisarvoisen lisän Kätyri-kokoelmaani, joka ennen tätä iltaa oli vasta yhden minionin kokoinen. Tervetuloa taloon Kevin.

Seuraavaksi täytyneekin sitten ostaa isompi sänky, että Noorakin mahtuu petiin nukkumaan.

Iltasatukin on jo valittuna. Kuinka hienoa, että meitä maailman matteja edustaa nykyään s(u)omessa koko kansan Matti. Toivottavasti en näe painajaisia.

Terveisin, Nimppari-Masa

enkku2

Happy nameday Matti!


Posted in and tagged by NOORA.