JÄRJESTELMÄKAMERAN VOITTI..

Nikonin kanssa yhteistyössä järjestettyyn inspiroivaan järjestelmäkamerakilpailuun osallistui teistä valtava määrä, toinen toistaan kauniimmilla ja koskettavilla vastauksillaan. Kilpailu on päättynyt ja huikean hienon Nikonin D5500-järjestelmäkameran voittanut vastaus on tässä:

”Koko se värikäs, ilojen ja surujen sekä naurun ja itkun täyteinen elämä seikkailuineen insipoi minua. Äiti ja isä, he rakastavat minua, ovat jaksaneet kiukuttelujani ja tukeneet tavoitellessani unelmiani. He ovat antaneet minulle mallin mitä voin tulevaisuudessa toteuttaa ja soveltaa. Tiedän, että he ovat luopuneet jostain tärkeästä jotta minun olisi hyvä olla. En voi koskaan korvata heille sitä kaikkea. Sama koskee rakasta isoveljeäni. Hän on henkilö, joka vastaa vaikka keskellä yötä puhelimeen jos pikkusisko tarvitsee apua. Myös kaikki ne arjen sankarit antavat minulle niin paljon ihmettelyn aihetta. En tule koskaan unohtamaan esimerkiksi ajo-opettajaani, joka tuki sekä kehui minua koko syksyn jja jaksoi nauraa vaikka minulla olisi mennyt hermot itseni kanssa. Tällaiset ovat minulle niitä oman elämäni supersankareita, joiden teoista, taidoista ja sanoista saan insipiraatiota ja rakennusaineita elämääni. Kiitos myös sinulle Noora <3”

 

Lämpimät onnitteluni Empulle ja suuren suuri hali kaikille teille, jotka osallistuitte kilpailuun. Te inspiroitte minua. <3

Psst. Kilpailupostauksessahan vierailimme äidin kanssa Näsilinnassa, Museo Milavidassa, jossa tutustuimme upeaan Salvatore Ferragamon kenkänäyttelyyn. Näyttely on tänään viimeistä päivää avoinna, joten siinäpä manselaisille erinomainen vinkki pakkaspäivän viettoon!

enkku2

And the lucky winner of Nikon D5500 is… EMPPU! Congrats!


Posted in and tagged by NOORA.