JOTAIN RAJAA

Eikä ihan mitä tahansa rajaa, vaan täydellistä rajaa.

Sain käsiini jokin aika sitten hieman erilaisen kynän. Tällä tussilla ei maalailla Pirkkoja tai piirrellä onnittelukortteja. Tällä tussilla tehdään täydelliset silmänrajaukset.

Joulunaikaan testailin jo Lumenen uutta, mystistä ripsiväriä, mutta enpä osannut aavistaa, millaisen megakombon uutuusripsari ja nestemäinen silmänrajaustussi muodostaisivatkaan. Silmänrajaustussin (n. 12,90€) viimeistellyllä, joustavalla päällä, saa piirrettyä hurjan tarkat rajaukset, jotka säilyvät luomilla pitkänkin päivän kestäen jopa purevasta pakkasesta aiheutuneet kylmänkyyneleet. Tussi ei tahraa ja rajaus kuivuu nopeasti. Meikkipussini onkin nyt viime aikoina muodostunut melko mystiseksi, kun sekä ripsiväri että rajauskynä ovat vaihtuneet näihin Lumenen True Mystic-uutukaisiin.

Moni on varmaankin testaillut tätä samaista rajaustussia jo LivBoxin kautta, ymmärtääkseni samainen tuote löytyi nimittäin myös tammikuun boksista. Mitä tykkäsitte?

enkku2

My new, mystic, love. This eyeliner from Lumene is unbelievable. Me loves it.


Posted in and tagged , , by NOORA.