AALTOILLEN LEHTEEN!

Minusta on ihana toteuttaa kampanjapostauksia. Niissä saa päästää mielikuvituksen valloilleen, useimmiten niiden kautta myös tutustuu uusiin juttuihin ja pääsee tekemään postauksia, joita muuten ei tulisi kirjoiteltua. Yksi kampanjapostaus on jäänyt Re:fashion-ajoiltani todella hyvin mieleeni. Sen tekeminen oli mielettömän hauskaa, aihe ja tuotteet olivat lähellä sydäntäni ja pääsin tekemään jotakin luovaa ja inspiroivaa. Tekin tunnuitte silloin tykästyvän tuohon satumaiseen juttuuni ja viime viikolla Hämeen Sanomien toimittajakin oli käynyt sen lukemassa.

Muistatteko vielä, kun seikkailimme Lapsuuteni aalloilla?

Aalto-maljakot veivät minut mukanaan jo toiseen seikkailuun, sillä pääsin jakamaan omat Aalto-maljakoiden käyttövinkkini Hämeen Sanomien tämän päivän Sunnuntai-liitteessä. Kuinka mahtavaa! Oli niin mukavaa päästä tekemään juttua näin upeasta asiasta. Meiltä Aalto-maljakoita löytyy nimittäin lukuisia, ja usein maljakoista löytyy jotakin ihan muuta kuin kukkia. Mikäli into ei riitä oman satumaailman luomiseen, voi Aalto-maljakkoon vaikka asetella valosarjan tai käyttää sitä juomasekoitusten astiana.

En saanut vielä sunnuntain liitettä käsiini, mutta latasin sen Hämeen Sanomien sovelluksen kautta padilleni ja luin jutun läpi. Aalto-maljakko täyttää muuten 80-vuotta, joten tänä vuonna jos koskaan Aalto-maljakot on aika kaivaa kaapeista esiin ja käyttöön!

enkku2

It was so much fun to see my name on Hämen Sanomat-newspaper this morning! Aalto-vases are Finnish design as its best, and it was so much fun to share my tips with the readers on how to use these beautiful vases.


Posted in and tagged , by NOORA.