SAMI, MASA & MÄ

curiousnoora

Kun yksi Suomen hauskimmista miehistä saapuu Tampereelle, on häntä miltei pakko kiiruhtaa katsomaan. Vaikka sitten loskaisena ja kylmänä tiistai-iltana. Niinpä työpäivän jälkeen luvassa oli treffi-ilta, kun suuntasimme Matin kanssa (yksi Suomen hauskimmista miehistä myös hänkin, tietysti..) deiteille TTT-Klubille. Asetuimme jonon jatkoksi ja jäimme odottamaan vieläkö Sami Hedberg jaksaa naurattaa huuuurjan maailmanennätyskiertueensa loppupuolellakin.

image(10)

Ihmiset jonottivat keikalle sisään hyytävässä talvisäässä pitkän aikaa, mutta siitä huolimatta eturivit täyttyivät viimeisinä. Ne, jotka ovat Hedbergin keikalla olleet, saattavatkin tietää, miksi eturivin penkit saattavat osoittautua huonoksi valinnaksi, siksi mekin Matin kanssa valitsimme paikat vähän kauempaa. Ihan vaan varmuuden vuoksi. Hedberg oli yhtä hauska kuin ennenkin, ja en voi kuin kerta toisensa jälkeen hämmästellä sitä kuinka vaikea laji standup oikeasti onkaan. Seisot yksin mikrofoni kädessäsi lavalla ja tavoitteenasi on juttu toisensa jälkeen saada iso salillinen jengiä nauramaan. Onnistuisitko itse?

Treffi-illan asu sen sijaan koostui tämän hetken lemppareistani. Olen kirjaimellisesti asunut tuon sinisen Bikbok-huivin uumenissa kohta viikon, ja mikäpä sille sopisi paremmin kaveriksi kuin pörröneule.

Nuo hyvin-ilmastoidut-housut sen sijaan joutuvat nyt talviteloille. Keväällä sitten taas.

Nyt kohti perjantaita, muistakaahan käydä kurkkimassa Pirkon luukkuun nro 4! ♥_♥

image(11)
enkku2

What do you think of my datenight-outfit? We went to see standup with my boyfriend on Tuesday and I chose to wear my favourite jeans, scarf and t-shirt. It’s getting a bit chilly here in Finland, but you’ll be just fine in fluffy cardigans like the one from Gina Tricot.


Posted in and tagged , , by NOORA.