MATILLE PAKETTIIN

On ollut hauska seurata, kuinka viime vuonna kirjoittamani postaus miesten joululahjavinkeistä on noussut tänäkin vuonna marras-joulukuun luetuimmaksi postaukseksi. Miehille ON vaikea keksiä lahjoja ja olen enemmän kuin onnellinen siitä jos joulutorttuhöyryissä kirjoitetusta lahjalistauksestani on joku saanut ideoita irti.

Bonuksena jaan teille vielä pari konkreettista mieslahjavinkkiä, jotka itse käärin pakettiin, kun Matti viime viikolla juhli syntymäpäiviään.

Sokoksella katseeni naulitsi huikean hieno MAKIAn lautapaita, joka minun oli saatava pakettiin. Se oli niin mattimainen! Matti tykkää hienoista printtipaidoista ja tämä paita jotenkin henki perinteitä ja Matin juuria. Se oli siis saatava pakettiin. Koska Matilla ei aiemmin ole MAKIAn vaatteita ollut, jännitin hieman kokovalintaani, mutta nappiin meni.

Moni muukin mies taitaa tänä vuonna löytää joulupaketistaan samaisen paidan, sillä paita on myyty MAKIAn verkkokaupastakin loppuun. Kannattaa kuitenkin tsekata merkin huikea valikoima muilta osin.

Pakettiin tiensä löysi myös ns. villikortti. Matti ei ole kuulemma rippiristiä ja kihlasormusta lukuun ottamatta ikinä ennen käyttänyt mitään koruja, mutta Kalevala Korun Elämän Roihu oli mielestäni niin täydellinen kaveri tuolle paidalle, että otin riskin ja ojensin sen sankarille. Ja se tykkäsi! Turhaan jännitin. Tämä look sopii muuten erinomaisesti tähän Suomi-sunnuntaihin.

Nyt, kun synttärit ovat ohi, voidaankin sitten siirtyä seuraavan lahjadilemman kimppuun. Viime vuotista antamaani joululahjaa en-vaan-yksinkertaisesti-voi-ylittää, sillä ostin Matille PS4:n, joten tavoitteet pidetään matalana ja pakettiin kääritään jotain huomattavasti maltillisempaa.

Mutta mitä? Taidankin klikata oman vinkkilistani auki.

enkku2

Here’s my boyfriend’s #ootd. He celebrated his birthday last week and I got him the coolest MAKIA-sweatshirt as a gift. With the shirt, I gave him a traditional Kalevala jewellery called Elämän Roihu and I think the combination looked amazing. What do you think?


Posted in and tagged by NOORA.