MUORIN JA NOORAN PÄIVÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

curiousnoora

Tiesittekö, että lokakuussa vietetään isovanhempien päivää? Me otimme oman muorini kanssa varaslähdön, ja vietimme yhteisen iltapäivän jo viime lauantaina, kun lähdimme yhdessä katsomaan ennakkoon Kellariteatteriin Pikavoitto-näytelmän.

Viihtyisä ja ihana Kellariteatteri otti meidät lämpimästi vastaan ja liput noudettuamme istuimmekin ensimmäiseksi vaihtamaan kuulumisia teatterin kahvioon. Söimme puoliksi Aplodileivoksen ja joimme kupit kahvia samalla silmäillen Työväen Teatterin syksyn tarjontaa. Tämä syksy on ollut ihanan teatteripainotteinen ja luvassa on vielä myös ensimmäistä kertaa elämässäni teatterikokemus Helsingissä!

Kävin muorin ja vaarin kanssa jo pienenä paljon teatterissa, joten oli hauska muistella missä näytöksissä olemmekaan yhdessä teatterinpenkkejä kuluttaneet. Me molemmat pidämme teatterista hurjasti, joten odotimme näytelmää suurella mielenkiinnolla. Komediapläjäys sopi lauantai-iltapäivän ohjelmaksi paremmin kuin hyvin ja vajaa parituntinen vierähti ohi nopeasti. Suunnitelmissa oli ottaa vielä tyylikkäästä seuralaisestani asukuvat teatterin jälkeen, mutta rankkasade yllätti meidät ja kipittelimme hyvillä mielin nopeasti bussiin.

Tälläiset mummunorppapäivät voitaisiin ottaa vaikka tavaksi, vai mitä muori?

enkku2

Me and my grandma Eva had such a nice afternoon last Saturday when we went to see a new play at the Tampereen Työväen Teatteri. Gotta love the grandparents. <3


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.