HYVÄSTIT FASHIONSTORELLE

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

curiousnoora

Yksi lemppariverkkokaupoistani, Fashionstore.fi, on lopettamassa toimintaansa ja siitä kirjoittaminen tuntuu kovinkin haikealta.

Myönnän olleeni Fashionstoren kanta-asiakas. Ostin sieltä niin monet aarteet ja synttärilahjat! Verkkokaupasta löytyi valtavasti merkkejä ja tuotteita, joita ei Tampereelta löytynyt ja pakko myöntää, että ihan kiitettävästi olen tilauksillani kasvattanut myös kello- ja laukkuvalikoimaani. On todella surullista, että noin kattavan valikoiman omaava kauppa lopettaa. Kannoin eilen postista kotiin todennäköisesti viimeisen Fashionstore-pakettini ikinä. Me tehtiin mamin kanssa yhteistilaus loppuunmyynneistä ja tälläisiä aarteita tilasimme.

DSC05318DSC05326DSC05321

Äiti iski silmänsä Liu Jo:n t-paitaan (*ei mainoslinkki), jota koristaa upea maatuskaprintti. T-paita osoittautui vielä hienommaksi livenä kuin kuvissa, sillä printti on koristeltu säihkyvin yksityiskohdin ja valkoisin helmin. Minä sen sijaan bongasin loppuunmyynnistä niin upean laukun, että hiirikäsi klikkasi sen melko nopeasti ostoskoriin. Ruskealle, ”sopivankokoiselle” laukulle oli itselläni tarvetta, ja alennusprosentti oli niin mieletön, että päätin täydentää sillä kokoelmaani. Itselläni on ollut aktiivisessa käytössä parikin Liu Jo:n laukkua (viimeksihän hankin tämän kaunokaisen), ja olen ollut niiden laatuun ja käytännöllisyyteen niin tyytyväinen, että tämä heräteostos sallittakoon. Kannattaa siis ehdottomasti tsekata Liu Jo:n laukkuvalikoima (*ei mainoslinkki) nyt, kun siihen on vielä mahdollisuus!

DSC05324

Käykäähän tekemässä ihania syyslöytöjä. Kerrottakoon vielä, että kyseessä ei siis ollut mainospostaus, vaan vilpittömän sydämelliset jäähyväiset verkkokaupalle, jonka kanssa itselläni oli ilo ja kunnia tehdä myös yhteistyötä. Lämpimimmät muistot ovat varmaankin Guessin kuvauksista. Oli valtavan upeaa päästä tekemään tuollaista projektia. Muistan myös hyvin erään blogisynttäriarvonnan, jossa yksi teistä sai valita itselleen minkä tahansa Fashionstoren tuotteista! Muistan vieläkin, kuinka lukijani valitsi itselleen palkinnoksi huikean matkalaukun. Ja hei, Liu Jo oli mukanamme myös Lontoon Muotiviikoilla! Unohtamatta sitä, että Fashionstoren ja yhteistyöjuttujen kautta löysin myös aivan huipputyypin kaverikseni! Jestas sentään, tässähän ihan herkistyy.

Siispä heipat sinulle Fashionstore. Missähän mä nyt sitten shoppailen?

enkku2A new bag for me, a new t-shirt for my mum. It’s so sad that Fashionstore.fi is closing its doors.


Posted in muoti and tagged by NOORA.