IHAN ELANA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Jos yksikin teistä hymyilee näitä asukuvia katsoessaan, tuo paita oli ehdottomasti jokaisen euron arvoinen.

curiousnoora

 T-PAITA / T-SHIRT LIVE VARUSTE  SHORTSIT / SHORTS CUBUS  TENNARIT / SNEAKERS NIKE  AURINKOLASIT / SUNGLASSES DOLCE & GABBANA

IMG_1819 IMG_1837 DSC05207 IMG_1821

No hymyilyttikö? Kesän onnellisin t-paita on löytynyt? Jo Elastisen energisen shown aikana silmäni osuivat erääseen Elan bändinjäseneen, jonka paidasta tuijottivat takaisin hymyilevät kasvot.

Haluun tollasen!

Siis sen tyypin paidan, en sitä kitaristia.

Ja siinä Cheekin keikkaa odotellessani eksyin sitten tutkailemaan Live Varusteen myyntipistettä. Pöydältä löytyi vielä pari iloista Elaa ja taskustani 25 euroa. Ai oliko heräteostos? No todellakin oli, mutta c’mon, eikö kannattanutkin? Ainakin mulla on nyt maailman iloisin yöpaita.

DSC05195 IMG_1841 IMG_1842 DSC05217

 Instasin eilen kuvan paidastani ja se herätti sen verran teissäkin mielenkiintoa, että vinkattakoon vielä, että samaisen uutuuspaidan voi laittaa tilaukseen myös Live Varusteen nettisivuilta, kas täältä (paita on unisex-mallia, mutta melko reilua kokoa, omani on XS).

Elaköön hymyt ja hyvä fiilis!

SEURAA FACEBOOKISSA |  SEURAA BLOGLOVINISSA | SEURAA INSTAGRAMISSA

IMG_1825

enkku2From now on, everytime when I’m feeling sad or tired, I promise to wear this t-shirt. Elastinen, a talented rap-artist and the most positive man in Finland, was amazing on Blockfest and I felt so happy after the gig, that I wanted to buy this shirt. Isn’t it the happiest shirt ever?


Posted in muoti and tagged by NOORA.