RÄPPIMUIKKINA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

blockfest 2015

 T-PAITA / T-SHIRT  CUBUS   AURINKOLASIT / SUNGLASSES  H&M  PUSERO / SHIRT  GINA TRICOT  TENNARIT / SNEAKERS  NIKE  SHORTSIT / SHORTS CUBUS  LIPPIS / CAP VANS (DISNEY COLLECTION)  LAUKKU / BAG  IVANA HELSINKI  KELLO / WATCH GUESS

Mä kuvittelin, että vaatekaapistani löytyisi täydellinen asu Blockfesteille, joten en stressannut asuvalintaani ennen perjantaiaamua. Kuvittelin ilmeisesti olevani melkoinen räppimuikki, jonka vaatehuone pursuilee festarikuteita. Voi kuinka väärässä olinkaan.

image(1) image(3)image(2)image

Helteinen päivä, viileä ilta, asukriisi. Päädyin lopulta ostamaan Cubuksesta käytännölliset mustat shortsit ja Ginasta ihanan pehmoisen pusakan lanteille kiedottavaksi. Räppilookin viimeisteli Disneylandia varten ostettu Vansin prinsessalippis ja tavarat sulloin Ivana Helsingin laukkuun, jonka olen joskus saanut lehtitilauslahjana. Tällä lookilla selvisikin läpi hellepäivän eikä vilu iskenyt vielä dösäpysäkillä nysseäkään odotellessa.

Oudointa tässä oli se, että Matin mielestä lookini ei ollut ”yhtään minua”. Itse taas tunsin oloni niin kotoisaksi, että tekisi mieli alkaa käyttää tämänkaltaisia asuja useamminkin. Sieltä se räppimuikki siis jostakin puski esiin kunhan sai oikeanlaiset vaatteet yllensä.

Ja jostain syystä tässä asussa piti ilmeisesti joka kuvaan heittää myös peace-sormet mukaan.

DSC05226image(5)
enkku2

What to wear?! While choosing my outfit for the Blockfest, I was almost in panic. The day was warm and sunny but the August-nights are getting quite chilly at this point of the year, so choosing the outfit was a real dilemma. So this is what I came up with. A cozy t-shirt with chic black shorts and a shirt from Gina Tricot to keep me warm. Obviously, I also needed a cool cap and sneakers and that was it. What do you think of the outcome?


Posted in muoti and tagged , by NOORA.