BLOGISYNTTÄRIVIIKON HUIPENNUS

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

EDIT:// Osallistumisaika on päättynyt. Palkinnon nappasi itselleen idaelisa. ONNEA! <3

Vielä yksi arvonta. Blogini täytti viisi vuotta kuluneella viikolla ja yritin parhaani mukaan hemmotella teitä peräti kolmen arvonnan voimin. Kaksi ensimmäistä ovat jo päättyneet ja voittajattarille on lähetetty palkinnot eteenpäin, mutta jäljellä on vielä yksi mysteerikassiarvonta. Näitä arvontoja olisi pitänyt järjestää vähintään 500 jos minulta kysytään, olisin halunnut lahjoa teistä mahdollisimman montaa, mutta toivottavasti tiedätte, että teistä jokainen on minulle kultaakin kalliimpi virtuaalikaveri.

En tiedä miltä bloggaaminen tuntuisi jos keskustelu kommenttiboksissa ei olisi niin vilkasta. Joten muutaman mainitakseni; Hemppe, Tiia K, Katja, Johanna, Pipsa, Laura, LauraL, Tiramisuheidi, Menninkäinen, Satu, emzi, Noorq, Sanna, Elisa, Jonna, Emilia, Emppu, Lady of the Mess, Maarit, Sanna, imlacking, lillamy, bloggaajakollegat jne jne jne, Curiouser & Curiouseria ei olisi ilman teitä!

pirkonpaletilta11

Siispä käynnistäkäämme blogisynttäriviikon viimeinen arvota. Jätä kommenttiboksiin kommentti, jos haluat mukaan yllärikosmetiikkakassin arvontaan. Arvonta suoritetaan jo huomenna klo 21:00.

Kiitos murut.

enkku2

Do you want to win this surprisebag to yourself? Enter a comment into this post’s commentbox and that’s how you’ll participate in the giveaway! I will announce the winner on Tuesday. Good luck!


Posted in kauneus and tagged by NOORA.