KESÄ GRILLISSÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

grilliruokaa

Täydellisen kesäpäivän menu näyttää kutakuinkin tältä – kuvissa näkyvä ateria oli nimittäin viime viikolla lautasellani peräti kahtena iltana, niin hyvä kesäsetti tämä oli!

Poistin aluksi herkkusienistä jalat, huuhtelin ne ja täytin sienet Creme Bonjourin savuisella BBQ-tuorejuustolla. Sienien ympärille laitoin siivun pekonia ja lävistin sienet varrastikulla, jotta koko komeus pysyisi koossa. Kun sienet kypsyivät uunissa (ne voi toki paistaa myös grillissä), valmistin salaatin. Aluksi grillasimme hieman grillijuustoa salaattia varten ja pilpoin salaattiin mukaan niin jäävuorisalaattia, avokadoa, mansikoita kuin tomaattiakin. Kurkun jätin tällä kertaa kokonaan pois. Ripottelin mukaan myös seesaminsiemeniä.

Tämä kombo oli herkullisen raikas, mutta äärimmäisen täyttävä. Inhoan sieniä, mutta näitä olisin voinut popsia napaani vaikka kuinka, pekonisieni-yhdistelmä on suussasulavan herkullinen! Kesäsalaatti oli ehdottomasti tämän kesän salaateista paras; avokado, mansikat ja grillijuusto ovat todellinen match made in heaven.

Vietin juuri viikonlopun nestemäisellä ruualla oikuttelevan viisaudenhampaan vuoksi, mutta josko edes kerran tällä viikolla pääsisin vastaavanlaisten herkkujen kimppuun. Pidetään kiva viikko! <3

enkku2

Summer, food, yummy! This must be one of my favourite summerdishes. A salad with fresh strawberries, avocado and grilled cheese is so good and mushrooms with bacon and cheese is an amazing match. The perfect combination. Yummy.


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.