BLOGISYNTTÄRIVIIKON AVAJAISET

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

curiouser

VIISI VUOTTA!! VIISI VUOTTA!!

Koska blogini juhlii tällä viikolla syntymäpäiviään, halusin järjestää teille yhden jos toisenkin yllärin viikon varrelle. Aloitetaan synttäriviikko Facebook-arvonnan voimin, josta yksi onnekas lukijani nappaa itselleen tämän mysteeriboksin, joka pitää sisällään purkin jos toisenkin kosmetiikkaa.

CURIOUSER & CURIOUSER FACEBOOKISSA / C&C ON FACEBOOK

Onnenpotku arvontaan, ja kannattaa olla silmä tarkkana viikon aikana myös Instagramin puolella..

enkku2

My blog is celebrating its 5th birthday this week and that’s why I wanted to organize little surprises for you guys. If you want to win this mysterybox full of cosmeticproducts, click here and participate in the giveaway on my blog’s Facebook-page by liking the picture. The winner will be announced on Wednesday!


Posted in kauneus and tagged by NOORA.