LAISKAN MAANANTAIN KAMPAUS

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

hairdo

Jaksaa, jaksaa! Mitä lähemmäs loma tulee, sitä kamalammiksi alkavat aamuherätykset muuttua. Kelloa tulee torkutettua ihan liikaa, ja siinä vaiheessa, kun uninen naama katselee sinua vessan peilistä, ei aikaa pörröpään pelastamiseksi juurikaan ole jäljellä. Testasin laiskan maanantaiaamun kampausta jo eilen, kun aikaa hiusten laittamiseen oli vaatimattomat viisi minuuttia.

Toimii.


Olin tehnyt tosin jo hieman pohjatyötä tälle lookille lauantaina, kun kiharsin hiukseni sauvakihartimella. Tuolla puikolla kikkuroista saa niin kestävät, että kiharat kestävät helposti parikin päivää. Rakennusmateriaalina minulla oli siis eilispäivän kiharainen tukka.

Harjasin hiukset auki Tangle Teezerillä ja suihkin tyveen hieman ghd:n Root Liftiä. Vaikka tuo tuote sopiikin paremmin pyyhekuivaan hiukseeen ennen föönausta, sillä saa kivasti nostetta ja kuohkeutta myös kuivaan hiukseen.

hairdo – Kopio

Tein jakauksen melko sivuun ja aloin tehdä otsalle löysää lettiä. Tämän laiskan kampauksen kanssa ei tarvitse olla liian tarkka, vaan huoleton lopputulos on nimenomaan se mitä haetaan. Jatkoin letin näpertelyä korvalle saakka ja nappasin poimien mukaan myös loput hiukset. Korvan kohdalla tein kuitenkin lettiin pienen kiemuran, kun vaihdoinkin sen suuntaa ja lopputulokseksi sain kauniisti olalle laskeutuvan letin.

Pöyhin letin vielä kuohkeammaksi ja kiinnitin sen hiuslakalla paikoilleen. Laiskan maanantain look, huolettoman sunnuntain lettikampaus, mitä näitä nyt on.

enkku2

Feeling tired after the weekend? How can it be Monday again!? When waking up on Monday-morning is bad enough, making your hair look cute might be the last thing on your mind. I wanted to share this simple braided hair-tutorial with you guys. This look is so easy to create. All you need is a brush, some hair-spray and some root lift. It doesn’t have to look so chic, summerhairdoes can be messy and fun. What do you think of this Monday-look?


Posted in kauneus and tagged by NOORA.