PARIKAN PUPUSET

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Shhh.. Mennään ihan hiirenhiljaa. Jotta täydellinen luontokuva onnistuisi, ei valokuvaaja saa säikäyttää kuvattaviaan pois. Shhh.. Tuolla ne ovat. Korvat vain pilkahtavat niittyleinikkien takana. Näettekö?

minnaparikkapupulenkkarit

Nyt näet ne. Ihan hiirenhiljaa voimme siirtää ruohotupsut pois niiden edestä. Shhh.. Älä vain säikäytä niitä. Pupun poikaset ovat varmasti varuillaan.

minnaparikkapupulenkkarit
minnaparikkapupulenkkarit

Tiedän, tiedän!! Lupasin tässä postauksessa, että seuraavat Parikkani ostan vasta, kun astelen niillä kohti alttaria, mutta tässä nyt vaan kävi näin. Veeran syytä oikeastaan, hänen Instagramistaan bongasin, että puput ovat nyt Spartoossa alennuksessa.

Olen ikionnellinen uusista lemmikeistäni. Lupaan huolehtia niistä rakkaudella ja nämä puput tulevat olemaan hellässä huomassani pitkään. Aion loikkia niillä paikasta toiseen onnellisena ja näyttää niille maailmaa. Lupaan, että en pompi niillä loskassa ja pidän huolen siitä, että Eppu ei tule näille lemmikeille mustasukkaiseksi.

minnaparikanpuputennaritminnaparikanpuputennarit

Voi jestas sentään, kuinka palavaa kenkärakkautta tällä suunnalla on ilmassa.

enkku2

I have never been a big fan of shoes, but the Finnish designer Minna Parikka has made me change my mind. These Bunny Sneaks are AMAZING. Look at them! Sneakers couldn’t be any more cuter. I have been dreaming of these shoes for a while now, and finally I found them on sale. Welcome home bunnies, welcome home. Mommy loves you.


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.