MINÄ, MATTI, MOU JA MIES

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

En ymmärrä miksi ihmeessä sovimme Iinan kanssa treffit aina jonnekin korkealle. Viimeksi Tornin Moro Sky Bariin, nyt Pyynikin Näkötornille. Unohtamatta tietenkään Lontoon Muotiviikkoja, joilla keksimme noin miljoona tekosyytä sille, miksi meidän ei kannata mennä London Eye:hin.

Ehkä yritämme alitajuntaisesti päästä eroon korkeanpaikankammoistamme? :D

Ihan niin extremeduudsoneiksi emme kuitenkaan alkaneet, että olisimme menneet Näkötornille keskiviikkona, jolloin tornilla järjestetään köysilaskeutumista. Siis tuolta ylhäältä. Köydellä. Että siitä vaan nostat kintut reunan yli ja köysikiipeilet alas. Noh, palkkioksi suorituksesta saa kylläkin munkkikahvit, muttaaah.. Täytyy pitää tämä idea mielessä siinä vaiheessa, kun yritän keksiä Iinalle synttärilahjaa. Veikkaan, että se olisi melko kova isku tälle meidän toveruudelle.mattimou

Mulla ja Matilla on aina hauskaa Iinan ja Iinan miehen kanssa. Kemiat ja huonot huumorintajut selvästi kohtaavat ja pariskuntatreffeillä ollaan oltu nyt jo kerta jos toinenkin. Onneksi Iina ja mies ajelevat useasti Tampereelle, ja me yhtä näppärästi Helsinkiin. Yksi jännittävä puoli tässä ystävyydessä kuitenkin on. Pariskunnan pikkuinen bebe on aiheuttanut meille melkoisen vauvakuumeen, #maailmansuloisinvauva. Matti olikin Ihan pettynyt, kun vauva ei näillä treffeillä ollut mukana. ;D

Iloista perjantaita tyypit, sopikaa illalle treffit ystävän kanssa. Käykää kahvilla ja kikatelkaa, se tekee niin hyvää! <3

(*Iinan ja Norpan yhteiskuva lainattu täältä.)

enkku2

Hi guys! It’s Friday! Friday is  an excellent day to organize a datenight with your friend/s! Last Sunday me and my boyfriend went sightseeing with our friends. We met Iina and her boyfriend at Pyynikin Näkötorni here in Tampere. Look at those views! I was a bit scared because I’m afraid of heights, but we had so much fun! A fun afternoon with friends was just what I needed.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.