LIIAN HELPPO

CURIOUSER & CURIOUSER | ruokaBongasin @valiofi :n Instagramista ihan-liian-helpon-jälkkäriohjeen. Tämä herkku syntyy nimittäin niin helposti ja nopeasti, että sen testaamista on suorastaan mahdoton välttää!

Käärin vehnätortillan tuollaiseksi tuutiksi (suosittelen niitä pienempiä tortillalättyjä tai ison tortillalätyn puolittamista, me tehtiin tälläiset maxi-versiot.. :D) ja kippasin tuutin sisään kolme isoa ruokalusikallista Valion uutta appelsiinirahkaa. Paloittelin tortillan sisään myös nektariinien viipaleita ja tuoreita mansikoita. Viimeistelin herkkujälkkärin vielä pensasmustikoilla. Kesätuutteihin laitoin vielä koristeeksi sitruunamelissaa.

Mähän sanoin, HELPPOA kuin heinänteko. Eiks ookin niin hyvännäköistä, että tekisi mieli heti päästä testaamaan..

enkku2

Hello my summerbabes! Looks delicious, right? I found a recipe for this easy-to-do-dessert on Instagram and I just had to try it right away. I filled the tortillas with Valio’s orangequark, fresh strawberries  and blueberries and with some nectarine-slices. IT_WAS_GOOD. Oh boy, so good.


Posted in ruoka and tagged by NOORA.