NOORA & MATTI KOIRAMÄESSÄ – JA VIDEOLLA!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle
Vihdoin. Mäkin ehdin Koiramäkeen ja raahasin tuon miehenkin mukanani!

Koiramäki juhlisti Särkänniemen synttäreitä alennetulla sisäänpääsymaksulla ja ihanan tunnelmalliseen Mauri Kunnaksen maailmaan pääsi viidellä eurolla! Samainen tarjous on voimassa muuten vielä tämän päivän ajan. Olen kerran aiemminkin käynyt tutustumassa Koiramäkeen (silloinkin muuten satoi aivan järjettömästi!), mutta koska kesälomaksi täytyy aina löytyä kivaa tekemistä, otimme eilen suunnaksi Särkänniemen.

Ja oli kyllä mukavaa. Eläimet ovat lähellä sydäntäni ja tuolta löytyi paljon rapsuteltavaa ja ihasteltavaa (”Kato Matti hevonen/pupu/koiranpentu/lehmä/alpakka/whateva!”) ja kiertelyn lomassa kuvasin teille hieman-innokasta-videomatskuakin.Koiramäki-fiilistelyjen kera toivotan teille koko sydämestäni iloista ja turvallista juhannusta. Me karataan päiväksi maalle, mutta tulemme vielä illalla takaisin kotiin viettämään kaupunkijuhannusta. Pidetään kivaa ja nautitaan niistä pikkujutuista, vaikka sitten koiranpennuista ja kesäsateesta! <3

Psst. Voi morjesta oottakaahan vaan jos joskus pääsen Disneylandiin. Videomateriaali tulee olemaan melkosta! :D

Löydät videon myös täältä!

enkku2

The Doghill is one of the most amazing places in Tampere. If you love animals, Mauri Kunnas’ books and cosy farm-atmosphere, this is the place to be. Check out the video of our Doghill-day!


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.