ÄKKILÄHTÖ MAAILMALLE

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

takemethere

Sataa, sataa ropisee. Äkkilähtö lämpimään on tämän viikon aikana käynyt mielessä kerran jos toisenkin. Matkalaukkua ei vielä ole pakattu, mutta sitäkin useammin olen käynyt imemässä aurinkoenergiaa Take me there-sivustolta. Blogimaailman konkarit, Anna-Maria ja Anna-Katri, pistivät pystyyn nimittäin aivan mielettömän matkailusivuston.

Rakastan sellaisia tarinoita, joissa unelmat toteutuvat. Nämä upeat naiset olivat hioneet matkailusivustonsa viimeistä yksityiskohtaa myöten upeaksi, heidän näköisekseen ja ainutlaatuiseksi. En koskaan aiemmin ole törmännyt näin visuaalisesti upeaan matkailusivustoon. Juttuja lukiessani tunnen itse lennähtäväni maailmalle!Sivusto avautui viime viikolla ja sain kunnian osallistua sivuston lanseerausjuhliin. Herkullisten tarjottavien ääreltä löytyi myös tuttuja blogityttöjä (kuvissa Reetta, Ansku ja Satu), livemusiikkia ja upeaa taidetta.

Anna-Maria ja Anna-Katri ottivat minuun jokin aika sitten yhteyttä ja kysyivät, josko olisin kiinnostunut piirtämään heidän sivustolleen kuvituksia. Otin haasteen iloiten vastaan ja olen otettu siitä, että he kääntyivät juuri minun puoleeni. Rakastan erilaisia piirustusprojekteja ja tämä oli ehdottomasti yksi mukavimmista. Sivuston bannerikuva on siis pensselistäni lähtöisin ja tunnen oloni etuoikeutetuksi, kun noin upeaa sivustoa koristaa piirtämäni kuvitus.Onnea matkaan ihanille naisille! Suosittelen lämpimästi, että käytte tutustumassa Take me there-sivustoon, mutta yksi varoituksen sana on sanottava: sieltä jos mistä nappaa itselleen aivan valtaisan matkakuumeen..

enkku2

Do you love travelling? Then this website, Take me there, is just the right place for you! ;)


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.