VIDEOLLA : METSÄÄN MENI

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Kun kello soi sunnuntaiaamuna klo 06:15, sitä hetken miettii, että mihinköhän sitä oikein tuli lupauduttua. Tällä kertaa luontoretkelle.

Ohjattu luontoretki Villilänsaaressa oli kuitenkin erinomainen tapa aloittaa sunnuntaiaamu. Kun hereillä on jo linnunlaulun aikaan, vapaapäivän aikana saa valtavasti aikaiseksi. Saatoin jopa oppia jotain uuttakin. Enpä ole ennen osannut lenkkipolkujen varrelta bongailla konnanmarjoja tai hiirenportaita.

Videon löydät myös täältä (klik!).

Vihreää viikkoa kaikille! <3

enkku2

My Sunday-morning started at 6 am, when it was a time for a walk in a forest. Yeah, you heard me right! This was a great experience and after all, I wasn’t feeling tired at all while listening the birds singing good morning to us. Excellent way to start the day.


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.