AAMU-UINNILLA

Uinti ei ole ikinä ollut vahvin lajini. Olen ollut hieman arka vesipeto enkä oikein vieläkään voi sanoa osaavani uida kunnolla. Pinnalla pysyn, mutta soutuveneessä istun aina pelastusliivit päällä. Vaikka lääkärinikin on määrännyt hartia- ja selkävaivoihini lääkkeeksi uimista, en oikein tunne oloani kotoisaksi uimahalleissa. Kaiketi pelkään sitä, että en voikaan räpiköidä siinä uima-altaan reunan tuntumassa tai sitä, että jään vesijumppaajien jalkoihin.

Siksi Mattikin hieman yllättyi, kun ehdotin, että pakkaisimme hotellireissulle mukaan myös uikkarit. Original Sokos Hotel Ilveksessähän on upea allasosasto, ja ajattelin, että lauantainen rauhallinen aamu-uinti olisi täydellinen aloitus päivälle. Hipsimme kylpytakeissamme kohti saunaosastoa jo kahdeksaan aikaan ja tällainen arkakin uimari innostui upeassa auringonpaisteessa uimaan altaan monen monta kertaa päästä päähän. Aamutreeni tuli siis tehtyä ihan kuin huomaamatta ja hetki poreammeen kuplissa oli niin luksusta, että en edes muista koska olo olisi ollut viimeksi niin onnellinen.

Jos jo yksi uintikerta saa näin hyvälle fiilikselle sekä kropan että mielen, kaiketi sitä olisi hyvä harrastaa useamminkin. Treenaamallahan sitä varmuutta ja taitoa kehittää lajissa kuin lajissa, joten toivotaan, että kesästä tulee lämmin ja innostun pulikoimaan järvissä niin, että taitoni kehittyvät.

Tämä uintikokemus Ilveksessä oli tosin niin ihanan ainutkertainen, että sitä ei kyllä taida voittaa uiskentelu missään muualla. Kiitos vielä Ilvekselle vieraanvaraisuudesta, lisää kippistelystä kattojen yllä pääset lukemaan täältä.

Energistä ja hyvinvoivaa viikkoa kaikille! <3

enkku2-1

I had the most perfect Saturday morning.


Posted in and tagged , , , by NOORA.